Pazartesi, Ağustos 25, 2014

Ömerli Köyü bu kez umut verdi

Süper Amatör Ligde grubuna iddialı bir şekilde hazırlanan Ömerli Köyüspor dün Gürpınar sahasında oynadığı hazırlık karşılaşmasında, rakibi Gürpınar karşısında aldığı iyi skor ve oynadığı futbolla umut verdi.



Gürpınar sahasında, Süper Amatör Kümenin diğer bir iddialı takımı Gürpınarspor’la bir hazırlık karşılaşması yapan Ömerli Köyüspor rakibi karşısındaki istekli futbolunun karşılığını attığı üç golle aldı. Maçta güçlü rakibi karşısında tempoyu elinden bırakmayan siyah beyazlı ekipte kadroda şans bulan tüm oyuncular ellerinden gelenin en iyisini yaparak alınan galibiyette büyük rol oynadılar.

2S4U6837

Bu sezon öncesi tecrübeli teknik adam Kamuran Gazi ile anlaşarak kadrosunu güçlendiren Gürpınarspor yaptığı hazırlık çalışmalarının yanı sıra oynadığı hazırlık karşılaşmalarıyla da sezona hazırlanmaya çalışıyor. Kendi sahasında konuk ettiği Ömerli Köyüspor karşısında ilk yarıda daha etkili olan ev sahibi kalesinde ilk yarıda bir gol görmesine rağmen oyunda varlığını gösterdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına da kadrosunda birçok oyuncusunu değiştiren Gürpınarspor kalesinde gördüğü iki gole daha engel olamayarak sahadan 3-0 mağlup ayrılmak zorunda kaldı.

 

Ömerli Köyüspor’da ilerleme var
Süper amatör kümede grubundaki maçlar öncesinde hazırlıklarına devam eden Ömerli köyüspor hafta içinde Hadımköy sahasında oynadığı Öznakkaşspor hazırlık karşılaşmasında sergilediği futboldan sonra aldığı mağlubiyetin ardında, dün Gürpınar sahasında oynadığı zorlu karşılaşmada sergilediği futbolla göz doldurdu. Oynadığı futbolla ilerleme olduğunu gösterdi.

 

Onur açıldı
Ömerli köyüspor’un golcü oyuncusu Onur, Gürpınarspor karşısında 18 ve 49.dakikalarda attığı gollerle takımına alınan galibiyette büyük katkı sunarken, attığı gollerle bu sezon öncesi kenar yönetime golcü almayın mesajı verdi. Siyah beyazlı ekibin 3.Golünü de genç oyuncusu Can attı.

 

HABER: HAKAN SONGUR

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...