Pazar, Ağustos 24, 2014

Kocaelispor Köprü’yü geçemedi

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup'ta mücadele edecek olan Kocaelispor, önceki gün Bolu Termal Otel’de Karaköprü Belediyespor ile yaptığı hazırlık maçında sahadan 1-1 berabere ayrıldı.

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Kocaelispor, Şanlıurfa Bölgesel Amatör Lig takımlarından Karaköprü Belediyespor ile hazırlık maçında karşılaştı. İlk yarısını yeni transfer Burak Özbakır'ın attığı golle 1-0 üstün bitirdiği maçta Yeşil Siyahlar 80. dakikada kalesinde basit bir gol gördü ve 2. hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı.

 

GOL BURAK’TAN GELDİ
Kocaelispor, Karaköprü Belediyespor ile Bolu Termal Otel'deki ikinci hazırlık maçını otelin 3 No'lu sahasında oynadı. Karşılaşmanın ilk yarısında kalesinde pozisyon vermeyen Kocaelispor 33. dakikada Burak Özbakır ile 1-0 öne geçti. Burak, ceza sahası dışından sert ve etkili vurdu ve kaleci Muhammed'in solundan topu ağlara gönderdi. Özellikle ön alan baskısı kuran ve rakibe rahat pas imkanı vermeyen temsilcimiz devreyi 1-0 önde bitirdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında Kocaelispor sadece iki oyuncu değişikliği yaptı. Eray'ın yerine Dilaver, Ali Köse'nin yerine ise Mert Yavuz girdi. Bu yarıda Yeşil Siyahlılar Aliberk ve Emirhan ile goller kaçırdı. 80. dakikada bir anlık dalgınlık sonrasında kalesinde golü gören Kocaelispor. 84. dakikada İbrahim, 87. dakikada da Ahmet ile kalesinde tehlikeler atlattı.

 

YÖNETİCİLER MAÇI İZLEDİ
Özellikle Ahmet'in pozisyonunda Volkan Mert çok şık bir kurtarışa imza attı. Kalan sürede başka gol olmadı ve Kocaelispor 2. hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı. Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, Sportif Direktör Rafet Kırgız, Futbol Şube Sorumlusu Umut Serdar Yalçın da dahil olmak üzere maçı 8 yönetici takip etti.

 
STAT: Termal Otel 3 No'lu saha
KOCAELİSPOR: Volkan Mert Korkmaz***, Bilal Bayhan***, Kadir Öge***, Emirhan Önder***, Osman Tuna***, Eray Doğan*** (Dk. 60 Dilaver***), Ali Köse** (Dk. 46 Mert Yavuz***) Sefa Narin***, Aliberk Tetik***, Hüseyin Albayraktar***, Burak Özbakır***
KARAKÖPRÜ BLD: Muhammed*** (Ömer***), Tarık** (Müslüm**), İbrahim Otelci***, Furkan** (İsmail***), Vedat***, Engin*** (Bulut**) Yıldıray***, Necati** (Süleyman**), İbrahim***, Ahmet***, Serkan** (Coşkun**)
GOL: Dk. 33 Burak Özbakır (Kocaelispor), Dk. 80 Coşkun (Karaköprü)

KAYNAK: www.mansetkocaeli.com

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...