Çarşamba, Ağustos 27, 2014

Kadırgaspor resmi açılışı yaptı

İstanbul Süper Amatör ligde bu yıl büyük hedeflerle giren Kadırgaspor 2014-2015 sezon açılışını Kadırga Cundi Tesislerinde kurban keserek yaptı.

Yaklaşık 1 aydır hazırlık çalışmalarını sürdüren Kadırgaspor, bugün Cundi Tesislerinde yönetici, davetli ve sporcuların katılımıyla dualarla kurban kesip yeni sezonun resmi açılışını gerçekleştirdi.

Kurban kesiminin ardından sahaya çıkan A Takım sporcuları kendi aralarında çift kale maç yaptıktan sonra Yönetim Kurulunu verdiği yemekte bir araya geldiler.

Kadırgaspor'un  resmi sezon açılışıyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Eş Başkan Murat Kapusuz, Futbolcularımızın sakatlıklardan korunması ve centilmen bir ligin geçmesi temennisiyle kurbanımızı kestik. Transfer döneminde takıma istenilen takviyelerin yapıldığını ve daha da güçlü bir Kadırgaspor meydana geldiğini ifade eden Murat Kapusuz, yönetim kurulunun özveriyle üzerine düşeni yaptığını ve söz sırasının teknik heyet ile futbolcularda olduğunu söyledi. Kadronun şampiyonluk için yeterli olduğuna değinen ve sezon sonunda Kadırgaspor'un ipi göğüsleyeceğine çok inandığını belirtti.



HABER: ÖNER YIĞRIK


 

1 yorum:

Halil Erol dedi ki...

KADIRGA SPOR KULÜBÜ BAŞKANLARI ,YÖNETİM KURULU,FUTBOLCU VE TEKNİK HEYETİ KARDEŞLERİM CEMİL HOCAM VE KENAN HOCAMA BAŞARILAR DİLERİM.HALİL EROL YENİGAYRET SPOR KULÜBÜ ANTRENÖRÜ.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.