Cuma, Ağustos 22, 2014

İASKF'den bir ilk

Katılım Bedelleri ve lisanslarda indirim müjdesiyle çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan ve Yönetim Kurulu toplantılarını rekor katılımlarla gerçekleştiren İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.



İASKF'de yine bir ilk gerçekleştirilerek, Yönetim Kurulu Üyelerine Nöbet uygulaması başlatıldı. Amatörler Evi'nde hafta içi her gün 2 Yönetim Kurulu Üyesi nöbetçi olarak görevlendirilirken, İASKF yöneticilerinin görevlerini hassasiyet ve ciddiyetle yerine getirmeleri dikkat çekiyor.

Nöbetçi yöneticileri diğer yönetim kurulu üyeleri de yalnız bırakmazken, Başkan Ali Düşmez de her gün Amatörler Evi'ne gelerek kulüp yöneticileriyle birebir ilgileniyor.

İASKF Başkanı Ali Düşmez, "Yönetim Kurulumuzu aktif, heyecanlı, çalışkan ve her biri birbirinden değerli arkadaşlardan oluşturduk. Komitelerimizi de oluşturmaya başladık, komitelerin oluşumu tamamlandıktan sonra hizmetlerimiz çok daha yoğun ve gözle görülür bir şekilde artacak, Amatör Kulüplerimizin karşısına çok daha güzel hizmetler ve yepyeni projelerle çıkacağız" dedi.

Yerel Futbol Sitesi

nobetciler

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.