Pazar, Ağustos 24, 2014

Bozüyük Vitra son dakika golüyle berabere kaldı

Düzce’yi Türkiye Kupasında temsil edecek olan BAL ekiplerinden Beyköy Belediyespor ile BAL 9.Grup ekiplerinden Bozüyük Vitraspor hazırlık karşılaması 1-1 sona erdi.

Beyköy Belediyespor 3. hazırlık maçında Bilecik Vitra takımı ile Nurettin Zafer stadında karşılaştı. İlk yarıda farklı, ikinci yarıda farklı 11'lerle sahaya çıkan teknik adam Mustafa Yıldırım, zaman zaman sistemde de değişikliğe gitti. Oyuncuların oldukça hevesli oldukları gözlemlenirken, maçı bırakmadan 90 dakika boyunca topun rakip sahada kalmasını sağlamaya çalıştılar. Müsabakanın ilk yarısının golsüz beraberlikle sonuçlanması sonucu teknik adam ikinci yarıda oyuncu değişikliklerine gitti.

İkinci yarıda oyuna ortak olmak isteyen Vitra, ataklarını sıklaştırdı fakat rakip kaleye geldiği anda da cılız ataklarını temsilcimiz engellemesini bildi. Müsabakanın son dakikalarına girilirken 80. dakikada sağ kanattan Uğur Güllü 'nün yakalamış olduğu atağı gole çevirmesi ile durumu 1-0 'a taşımış oldu. Müsabaka tam bitti derken uzatma dakikalarında ise Vitra ekibinin sağ kanattan geliştirdiği atak da Rıdvan topu Beyköy kalesine göndererek müsabakada durumu eşitlemiş oldu. Müsabakada gelen gol ile sonuçlanmış oldu.

Müsabakanın sonunda teknik direktör Mustafa Yıldırım yapmış olduğu açıklamasında," Bizim burada berabere kalmamız önemli değil de asıl olan bizim sistemimizi sahaya yansıtıp yansıtamadığımızdır. Takımımız günden güne daha da iyiye gidiyor. Selman ve Bahadır'ın ufak bir sakatlıkları, Gökhan Hıdır'ın da parmağında bir problem vardı. Bu yüzden sistemden erken çıkardık. Tabi ki bu oyuncuları oyundan alınca kurgumuz bozuluyor. Fakat onların yerine de diğer arkadaşlarımızı deniyoruz. Çalışmalarımız ve oynadığımız müsabakalar gösteriyor ki daha iyi olacağız. Pazartesi ve çarşamba günü yapacağımız müsabakalar sonunda ideal kadromuzu belirlemiş olup Türkiye Kupası müsabakasına hazır bir şekilde gitmek istiyoruz." dedi.

Beyköy Belediyespor, pazartesi günü Sakarya'da Sakaryaspor ile bir hazırlık müsabakası yaparak yoluna devam edecek.

HABER: EMRAH TUZCU

 

[gallery link="file" ids="139651,139650,139649"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...