Salı, Ağustos 26, 2014

Beştelsiz'de Teknik adam değişti

2014-2015 futbol sezonunda İstanbul 1.Amatör Lig 8.Grupta yer alan Zeytinburnu temsilcisi Beştelsiz'de Teknik Sorumlu Sedat Yıldız'ın görevi sona erdi.



Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz günlerde mavi-beyazlı ekibin Başkanı Naci Sert ile görüşen teknik sorumlu Sedat Yıldız toplantı sonrasında görevinden ayrılma kararı verdi.



Ahmet Tüken kabul etmediBu gelişme üzerine Başkan Sert, Sedat Yıldız'ın Yardımcısı Ahmet Tüken'den yeni sezonda takımı çalıştırmasını istese de Ahmet Tüken Başkana önce bu teklifinden ötürü teşekkür etti ancak Sedat Yıldız'la geldiğini ve onunla gitmesi gerektiğini ifade ederek Başkandan bu konuda müsaade istedi.



Yeni Hoca Güngör OdacıAhmet Tüken'e Beştelsiz'in kapılarının her zaman açık olduğunu ifade eden ve Teknik adam arayışlarına başlayan Beştelsizspor Başkanı Naci Sert, geçtiğimiz sezon Süper Amatör Ligde Klasman Grubunda Esneyurt İncirtepespor'u çalıştıran genç teknik adam Güngör Odacı ile her konuda anlaştı. Daha önce de Batı Trakyaspor, Yıldırım Bosna ve Okemydanı Fetihspor'da görev yapan 34 yaşındaki teknik adam dün itibari ile yeni takımında görev yapmaya başladı.



HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.