Pazartesi, Ağustos 25, 2014

4 gollü karşılaşmadan galip çıkmadı

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Sultançiftliğispor, Cebeci Arena Stadında Süper Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Malatyaspor’u konuk etti.



Süper Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Malatyaspor, Sultangazi temsilcisi Sultançiftliğispor ile Cebeci Arena Stadında hazırlık mücadelesinde karşı kaşıya geldi. Sultançiftliğispor’un ev sahipliği yaptığı mücadele kazanan dostluk oldu.

 

Cebeci Arena Stadında oynanan karşılaşma ev sahibi Sultançiftliğispor’un vuruşu ile başladı. Mücadelenin ilk 20 dakikası orta saha mücadelesi ile geçerken, 21.Dakikada Sultançiftliğispor’u öne geçiren golü Murat kaydetti.

 

Sultançiftliğispor’un galibiyet sevinci sadece 5 dakika sürdü ve İstanbul Malatyaspor beraberlik golünü kaydetti. Mücadelenin 42. Dakikasında İstanbul Malatyaspor bulduğu gol ile ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. İkinci yarıda sıcağın etkisi ile agresif bir oyun ortaya koyan iki ekipte, buldukları gol fırsatlarını geri tepti.

 

Mücadelenin sonlarına doğru Sultançiftliğispor Kulübü’nün genç yeteneği Ömer’in attığı klas gol ile durumu 2-2 yaptı. Karşılaşmanın geri kalan bölümünde başka gol sesi çıkmayınca iki ekipte sahadan beraberlik ile ayrıldı.

 

Karşılaşmayı Sultangazispor Kulübü Onursal Başkanı Nevzat Yılmaz, Sultangazispor Kulübü Başkan YRD. Ali Rıza Topçu, Sultançiftliğispor Kulübü Başkanı Osman Büyükgöz, Sultançiftliğispor Kulübü 2.Başkanı Adem Kocaman, İstanbul Malatyaspor Kulübü Başkanı Hüseyin Kaçmazer ve çok sayıda seyirci yakından takip etti.

 

HABER: MUSTAFA YILMAZ
KAYNAK: http://www.sultangaziajans.com/

[gallery link="file" columns="4" ids="139846,139847,139848,139849,139850,139851,139852"]

 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...