Çarşamba, Nisan 16, 2014

Yeni Hendek BAL’a doğru

Sakarya Süper Amatör Lig’e Sami Bağdatlı antrenörlüğünde sessiz sedasız başlayan Yeni Hendekspor , Bu sezona damga vurarak, herkesi ters köşeye yatırdı. Gençlere ve alt yapıya nem veren Lacivert-Siyahlı ekip, Hendek eski AKP İlçe Başkanı Şenay Sakal Başkanlığında ve güzel bir yönetim kurdu.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ve işadamlarının tam desteğini arkasına alan Yeni Hendekspor,  Süper Amatör Lig’de fırtınalar estiriyor. Öncelikle Yeni Hendekspor’un başarısında pay sahibi olan tüm Başkan ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Onlar destek verdi. Kulübün başında da Sakarya’nın en başarılı antrenörlerinen Sami Bağdatlı olunca, kulübünde başarısız olması için bir neden kalmadı.


Yeni Hendekspor , Süper Amatör Lig Play-Off’ta zirvede. Adım adım Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) doğru koşuyor. Artık bu yolun dönüşü yok. Şimdiden Hendek İlçesi olarak BAL’a kilitlendik. Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan önderliğinde , Belediye Yönetimi, Sivil Toplum Kuruluşları ve işadamları ile birlikte Yeni Hendekspor’a desteklerinin devamını diliyoruz. Tabi burada da en büyük görev Futbolculara ve sporseverlere  düşüyor. Futbolulara sahada, taraftarlara ise tribünde coşacak. Yeni Hendekspor el birliği ile BAL’a çıkacak. Ordan da ver elini 3ncü Lig. Evet yanlış duymadınız. Hendek’te bu kapasite var. Halkımızda bize destek vermeli. Takımına sahip çıkmalı.


Süper Amatör Lig Grup maçlarında el ele , sorunsuz , olaysız maçlar çıkartan Amatör takımlarımız, Play-Offta nedense bu centilmenlik ve dostluğu rafa kaldırdılar. Play-Offta pek dostça maçlar izleyemedik. Söğütlüspor maçı öncesindeki yaşananları izledik, Utanç duyduk. Bu çirkin görüntüyü bizlere kim yaşattıya yazıklar olsun. Bu ilde aynı havayı teneffüs ediyoruz. Böyle kötü tezahüratların kimseye faydası olamaz. Bu çirkinlik içinde , amatörde iyi bi ceza mekanizması olmalı.


Gelelim Söğütlüspor maçına. Futbolcular sahada güzel, dostça ve kardeşçe mücadele ettiler. Bundan dolayı her iki takım sporcularını tebrik ediyorum. Kendilerini bilmeyen taraftar kitlesine ise yazıklar olsun. Yaptıklarınız ve söyledikleriniz tek kelime ile utanç verici.


Bu çirkef taraftarlara sesleniyorum. Maçları izlemeye gelen ailelerden, mülki amirlerden utanmıyormusunuz. Amatörce , dostça , kardeşce, centilmence sahada mücadele eden sporcuları bile , birbirine düşürüyor. Aileleri ve Futbola gönül verenleri spordan soğutuyorsunuz.


Hendek ilçesi ülke çapında olsun, uluslararası arenada olsun. Avrupa ve Dünya’da her branşta başarılı sporcular yetiştiriyor. Bu yüzden diğer ilçelerde başarımızı kıskanıyorlar. Yeni Hendekspor olarak BAL’a çıkacak güçteyiz. Biz adamlığımızla çıkıp maçımızı oynayacağız. Kötü tezahüratlara, çirkinlikle asla izin vermeyeceğiz. Süper Amatör Lig Play-Off maçlarında başta ilçemiz ekibi Yeni Hendekspor olmak üzere, diğer takımlara BAL yolunda başarılar diliyorum. Hak eden, Sakarya’yı Bölgesel Amatör Lig’de en iyi şekilde temsil edecek olan takım BAL’a çıksın. Her şey gönlünüzce olsun.


 YAZI: HASAN ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...