Pazar, Nisan 20, 2014

Ve İFA Spor BAL'da

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu son haftasında İFA Spor ile Albayrak Spor, saat 16.30’da Bağcılar Mahmutbey stadında karşı karşıya geldi. Murat Özcan, Cüneyt Taner, Candaş Elbil ve İsmail Şen hakem triosunun yönettiği maçta İFA Spor rakibi ile 2-2 berabere kalarak yıllardır peşinde olduğu Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi.


0025İFA Spor taraftarları maça büyük ilgi göstererek tribünlerdeki yerlerini almayı unutmayarak konfeti ve meşale gösterileri ile güne damgasını vurdu. İFA Spor maça ellerinde Hz.Muhammed (saa)'nın kızı Hz.Fatıma(sa)'nın doğum günü sebebiyle yapılacak olan Dünya Müslüman Kadınlar Günü programının afişi ile çıktı. İFA Spor beraberlik sonucu almış olduğu 1 puan ile grupta 4. sıraya yerleşerek doğrudan Bölgesel Amatör Lig’e yükselmeye hak kazandı.

0027İFA Spor maça hızlı başlayarak başlama düdüğünün hemen ardından ilk dakikada geliştirdiği maçın ilk atağında Özer Vatansever’in ortasına iyi yükselen Ekrem İlbeyi topu ağlara göndermeyi başardı. Tribünlerde gol sonrası büyük coşku yaşandı.

Albayrak Spor ilk dakikada yediği golün ardından hızlıca toparlanarak 17. dakikada Mustafa Sarıçan’ın attığı gol ile durumu 1-1’lik eşitliğe taşıdı. İlk yarı 1-1’lik skorla biterken ikinci yarı nefes kesen bir maç izlendi.

İkinci yarı her iki takım gerek futbollarıyla gerek hırslarıyla izleyicilere nefes kesen bir maç izletti. İkinci yarının başlama düdüğünün hemen ardından 46. dakikada Albayrak Spor’da ceza sahasına gönderilen topu tamamlayan Ersel Samet Temel takımı 2-1 öne geçirdi.

0026İFA Spor 2-1 geriye düşünün ardından beraberlik golü için 45 dakika boyunca etkili bir futbol sergiledi. Yüksek tempolu ve bol pozisyonlu ilerleyen karşılaşmada İFA Spor taraftarları ‘Şahinim saldırın beraberlik yetiyor’  cümleleriyle takımına diğer maçlardan aldığı son dakika skor bilgileri doğrultusunda haber verdi. Albayrak kalesini abluka altına alan İFA Spor, 80. dakikada M.Ali Atam’ın ceza sahasına gönderdiği topta vuruşunu yapan kaptan Serkay Cörtlek’ın ayağından durumu tekrar eşitliğe taşıdı.

İFA Spor Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için son 10 dakikaya oynarken, 90+2. dakikada Albayrak Spor’un topunu çizgiden çıkartan Faruk Avcı bir an sessizliğe bürünen tribünlerin içini rahatlatan hamleyi yaparak takımına ve taraftarlarına derin bir nefes aldırdı. Maç 2-2’lik eşitlikle sonlanması ile İFA Spor doğrudan Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi. İFA Spor yükselme başarısının yanı sıra aynı zamanda klasman grubunda en az gol yiyen takım olarak kale ve defans hattındaki başarısını da kanıtlamış oldu.

İFA Spor taraftarları maçın bitiş düdüğü ardından geçtiğimiz sene kıl payı kaçırdığı Bölgesel Amatör Lig’inin sevincini sahaya inerek futbolcular ve yöneticiler ile coşkuyla kutladı. İFA Spor için Halkalı/Zeynebiye’de düzenlenen kutlama törenine taraftarların yoğun ilgisi damga vurdu. İFA Spor Onursal Başkanı Selahattin Özgündüz, İFA Spor futbolcuları, teknik heyeti ve yönetimi programda tam kadro yer alarak duygu ve düşüncelerini katılımcılarla paylaştı. Kutlama havai fişek gösterileri ile son buldu.

Başkan Mehti Şeren ve İFA Spor Yönetimi teşekkürlerini iletti
Mehti Şeren ve İFA Spor Kulübü Yönetimi olarak öncelikle A takım hocamız Oğuz Karakaya, kaleci Antrenörü Mesut Bozkurt ve başta takım kaptanımız Serkay Cörtlek olmak üzere tüm futbolcularımıza, internet sitemiz ve sosyal ağlarımızı yöneten İFA Spor Sosyal Medya Sorumlusu Muhammet Ali Baydemir’e, kulüp müdürümüz Kahraman Bey’e, malzemecimiz Turgay Alçiçek’e taraftarlarımıza ve bize maddi manevi destek veren tüm dostlarımıza teşekkür ederken maddi destek veren taraftarlarımızın emeklerinin karşılıklarını şampiyonluk ile vermekten onur duyduğumuzu bildiriyoruz.
Özellikle Onursal Başkanımız Selahaddin Özgündüz’ün maddi ve manevi desteği için ve onunla beraber bu davaya gönül vermiş Zeynebiye hareketinin önemli isimlerinden değerli büyüğümüz H.Hamit Turan’a teşekkürlerimizi bildiriyoruz. TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, Küçükçekmece Belediyesi, maçta yerini alan Küçükçekmece Belediyesi Kulüpler Birliği Başkanı Seymen Gençtürk, Küçükçekmece Belediyesi Spor Şefi Battal Kor, Küçükçekmece Ulaşım Müdürlüğüne ve Sayın Mustafa Sarıgül’e katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

HABER-FOTOĞRAF : MUHAMMET ALİ BAYDEMİR
 www.ifaspor.org

[gallery columns="4" ids="122328,122329,122330,122331,122332,122336,122335,122334,122333,122338,122339,122340,122344,122343,122342,122341,122327,122349,122350,122351,122352"]

15 yorum:

ali dedi ki...

Kim ne derse desin bir ifa'li olarak söylüyorum bu sene hem şampiyonluk hemde B.A.L ligine yükselişte en büyük pay başkan Mehdi Şeren'indir.
Helal olsun başkan adam gibi adamsın boşa dememiş devriye sana.

emre dedi ki...

hakketiğin yerdesin İFA herkese teşekkürler

zafer dedi ki...

Ali kardeş İfa sporda bu yıl yönetim kusursuzdu bende katılıyorum.
bütün maçlara önem verdiler , Amatör ligde takımını iki sefer kampa gönderen var mı bilmiyorum. Üstü acık otobüs tuttular , taraftarının da isteklerine kulak tıkamadılar. Ve en önemlisi futbolcularına gereken önemi verdiler. Zaten başarı varsa emek vardır. hiç bir şey tesadüf değildir. Helal olsun ifaspora

GERCEK İFALI dedi ki...

Devriyenin Şafakcı abuzer abisi üzüldün mü ifa ballandı diye.

Gönülden İFALI dedi ki...

GERÇEK İFALIYMIŞ :) :) Hayatında bir yıl mı iki yıl mı oluyor önce bi acemilik dönemini bi geçirin sonra İFA İçin bir ömrünü adamış adamlara laf çatmalara kaldın SİZİ GİDİ ACEMİ İFALILAR SİZİ :)

Asıl İFALI dedi ki...

hz.ALİ Buyuruyor Kişiyle dine giren kişiyle de dinden çıkar. Bi başkanla İFALI Olan o başkan gidincede İFALILIĞI Gider

Asıl İFALI dedi ki...

hz.ALİ Buyuruyor Kişiyle dine giren kişiyle de dinden çıkar. Bi başkanla İFALI Olan o başkan gidincede İFALILIĞI GideR. Hadi yine iyisiniz Birkaç yıl daha İFALISINIZ :)

DEVRİYELİ dedi ki...

çakma İFALIYA Baksen büyümüş de İFANIN büyük reislerine laf yapıyor ERGEN SENİ :)

GERÇEK İFALI dedi ki...

Hz. Ali den örnek veren biz yeni ifalı olabiliriz ama biz HZ.Hüseyin'nin kerbalasındaki Hür komutan misali her şeyimizi ifaya veririz süre önemli değil hürde on dakkalığına saf değiştirdi.bu örneği verdim böyle bir konuda vermek zorunda sen bıraktın. Hz.aliyi yerel futbola taşıdınya pes. uzun ifalı olup ihanet etmişsin ne yazar. hem biz başkandan önce başladık ifa için çalışmaya.

GERÇEK İFALI dedi ki...

sonra çok delikanlıysan gerçek İFALIYSAN Bu özel meseleri buraya taşımazsın gider bi yerin yerse onun yüzüne dersin ama sıkar :) :)

gerçek ifalı dedi ki...

Devriyeli esas sen delikanlıysa yaz ismini de kim olduğunu bilelim. gerçi siz alışmışsınız efelenmeğe ama bişe cıkmaz sizden.

MEHTİ dedi ki...

her ikinizde değil ifalı adam olamazsanız. Sorunlarını internet ortamına dökenler adamda olamaz. bundan öncede dökenler gibi. İnsan kendi adamıyla uğraşmaz onu kıskanmaz veya onun düşünmediklerini o düşünüyor gibi söylemez. özellikle ilk yorum atan gercek ifalı sen her kimsen cok tehlikelisin tahmin edebiliyorum kim olduğunu onuda öbür dünyada göreceğiz. önce devirye adıyla sonrada asıl ifalı adıyla yazan , ilk yazan adam adam değil ama sende ondan aşagı değilsin. Başkanı ne karıştırıyorsun. ne kötülüğünü gördün başkanın. yazıklar olsun size.
bu arada ben soy ismimi korktuğum için değil konumum gereği yazamıyorum ama okuyan dostlar anlar herhalde kim olduğumu özellikle o iki ifa düşmanı anlar.

seyirci dedi ki...

şurda takımımız bal ligine çıkmış sizlerin uğraştığı şeylere bakın birlik olup seviniceğimize sacma sapan isimlerle ifalılıgınızı sorguluyosunuz bizim gibi bi camiaya yakışmıyor.

TUNALI dedi ki...

İFASPOR camiası geçen yıl kılpayı kaçırdığı bal ı bu sene hakkıyla kazanmıştır.Bitime 2 hafta kala en kritik yerde bize kaybetmesine rağmen başkanları soyunma odasına gelip bizleri tebrik eden bu asil camiayı gönülden kutluyor BAL liginde üstün başarılar diliyoruz.

Hamzaatam dedi ki...

Su yazıları okuduktan sonra soktayım birincısı tarıhımızde ilk defa bal ligine çıktık boylesıne bir zaferi camia olarak kutlamak varken bu yazılanlar hayret verici bahsedilen isim devriye grubunu kurmuş olması fedakarlıgındandır ikincisi Başkan'ın ifa spora yaptıgı ve destegı tartışılmaz her ikisinden de Allah razı olsun bu yazıları rakıplerımız okuduğunda sunu bilsinler IFA SPOR tek bir yürekle çarpar bir bütündür ve asla bunu kimse parçalayamaz dargınlıklar her camiada olur ama bunun sonucunda IFA SPOR ve ZEYNEBİYE varsa herkes bırbırıne kenetlenir yolun açık olsun ifa BU BAŞARIDA EMEGI OLAN DEVRIYE ,YÖNETIM FUTBOLCU teknik ekip malzemeci ve Kahraman abiye sonsuz şükran borçluyuz......"sonsuza dek İFA spor "

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...