Pazartesi, Nisan 14, 2014

Taşdelen fırsatı değerlendiremedi

 İstanbul 2.Amatör Lig 14.Grup’ta üst sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Taşdelenspor, Alemdağ Stadında Küçükbakkalköy'ü misafir etti. Grubun en önemli maçlarından olan müsabakadan gol sesi çıkmayınca ekipler 1 puana razı oldular.

Sergen Yurtseven, Hüseyin Can ve Gürkan Çakar'ın yönettiği mücadele grubun en önemli maçlarından birisiydi, zirve yarışından kopmak istemeyen ve iki takımında mutlak kazanmak istediği mücadele çekişmeli başladı. Karşılıklı ataklarla başlayan maçta taraflar gol yollarında etkisiz olunca ilk yarı 0-0 eşitlikle geçildi.

İkinci yarıdada ekiplerin birbirlerine üstünlük kurma çalışmalarında kaleciler başarılıydı. Bol pozisyon yaşanan mücadele 0-0 sona ererken zaman zaman gerginleşen mücadeleyi kartlarıyla sakinleştirmeyi bilen maçın hakemi Sergen Yurtseven maç sonu iki takımdanda tebrik aldı. 11 puana yükselen Taşdelenspor önümüzdeki hafta Ünalan deplasmanına giderken, 15 puana yükselen Küçükbakkalköy evinde Kavakpınar takımını misafir edecek.


HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr


[gallery link="file" ids="121017,121018,121019,121020,121021"]

2 yorum:

zafer EMEK dedi ki...

Amatörde yaş sınırını değerlendirmek yerine yada oynayan yaşlı futbolcuları eleştiri yapmak yerine tecrübeleriyle nasıl takımlarına liderlik kaptanlık yaptıklarını alemdag stadında canlı görmek gerekırdi.takım 10 kişi kalmış kaleci atılmış Taşdelen bastırıyor ama takımın 2 tecrübelisi ile ayakları bırbırıne dolaşan genç arkadaşlarımıza umut ve kaptan resul panik ve baskı nasıl atlatılır deplasmanda 10 kişi nasıl 1 puan kurtarılır ve ileride 1 puan belkı şampiyonluk getirecek dersi veriyor.
genç arkadaşlarımız bu büyük abilerinin tecrübelerinden mutlaka faydalanıp ve futbol kültürlerinden almaları gerekiyor.

RESUL k bakkalkoy kaptani dedi ki...

Herseyin guzel gectigi bir macta sadece sunu soyliyeyim tesis saha olaeak mukkemmel bi saha ama tesis bi okadar berbat sular akmiyo wc ler rezil soyunma odalari les kokuyo insanlar cok zorda kaldigi icin kullandiklari wc ler su olmadigindan gidin bi halini gorun oralarin allah askinabi bakin

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...