Çarşamba, Nisan 09, 2014

Sultanbeyli Belediyespor Ömür'e bedel

İstanbul U14 Ligi Türkiye Birinciliği Eleme maçında Sultanbeyli Belediyespor, Selimiye Stadında Kemer FK takımını misafir etti. Sultanbeyli Belediyespor Ömür'ün yıldızlaştığı maçta rakibi Kemer F.K. takımını 4-1 yenerek Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.



Oğuzhan Uğurlu, Onur Çakır ve Yılmaz Kayhan'ın yönettiği mücadele öncesinde iki takımada şampiyonluk kupası verildi. Maça hızlı başlayan Sultanbeyli Belediyespor 1.dakikada öne geçti, Ömür ceza sahasının sağ çaprazından attığı sert şutu doksandan filelerle buluşturunca takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.


 


Galibiyet golünün morali ile üstün oynayan Sultanbeyli Belediyespor sağ kanattan Ömür ile etkili gelerek pozisyon üretmeye başladı Abdülkadir, Emre ve Murat ile yakaladığı net gol pozisyonlarında başarılı olamadılar. İlerleyen dakikalarda oyuna ortak olup pozisyon bulan Kemer Futbol Kulübü Efekan ve Halit ile etkili gelse de gününde olan Sultanbeyli Belediyespor defansını aşamadılar.


 


28.dakikada Sultanbeyli temsilcisi serbest atış kazandı, Yasin'in ceza alanına ortaladığı topa ters kafa vuran Kemek FK takımı defans oyuncusu Emirhan, topu kendi ağlarına yollayarak ilk yarınında skorunu belirledi. İlk yarı Sultanbeyli Belediyespor'un 2-0 üstünlüğü ile geçildi.


 


İkinci yarıyada fırtına gibi başlayan Sultanbeyli Belediyespor, rakibini üzerine sağdan Ömür, soldan Yasin ile etkili giderek Kemer F.K. defansını hata yapmaya zorladı, 58.dakikada Mücahit'in ortasına iyi yükselen Kadirhan attığı kafa golü ile takımını 3-0 öne geçiren golü kaydetti.


 


67.dakikada Enes çalımlarla ceza sahasına girip topu filelere yollayarak skoru 4-0 yapan golü kaydetti. Maçın son dakikasında gelişen Kemer FK atağında kaleye giden topu elle kesen Mücahit kırmızı kart görürken hakemin kararı penaltı atışı oldu, topun başına geçen Emirhan maçın skorunu tescilledi. Mücadeleyi 4-1 kazanan Sultanbeyli Belediyespor bu galibiyetle İstanbul'u Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazanmış oldu.


 


HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr


[gallery link="file" columns="4" ids="120216,120217,120218,120219,120220,120221,120222,120223,120224"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...