Pazar, Nisan 27, 2014

Silivrispor direklere takıldı

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta terfi maçları oynamak için mücadele eden Silivrispor kendi aha ve seyircisi önünde iyi oynadığı maçta golü bulamayınca müsabaka 0-0 tamamlandı.


Silivrispor ve Kızılcabölük arasında oynanan maçta gol sesi çıkmadı. Silivri Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası çekişmeye sahne olan müsabakada Silivrispor ileri uç elemanları aradıkları golü bir türlü bulamadı. Maça ev sahibi takım Silivrispor hızlı başladı. Orta alanda iyi top yapan Silivrili oyuncular ilerideki arkadaşlarına ulaştırdıkları pozisyonlarda etkili olamamaları sonuca etki etti. Doksan dakika boyunca Kızılcabölük defans oyuncuları ve kaleci Asil Kaan’ın iyi oyunu maça etki etti. İlk yarı tek kale oynayan Silivrispor bir türlü Kızılcabölük defansını geçemedi. İkinci yarıya da aynı tempoda başlayan Silivrispor geliştirdiği sağlı sollu ataklarla gol aradı. Maçın ikinci yarısının ilk çeyreğinde Ertunga mutlak bir pozisyondan yararlanamadı. Maçın ilerleyen bölümlerinde İsmail’in altı pas içinde yaptığı kafa vuruşunu çizgiden çıkaran Asil Kaan adeta maçın adamı oldu. Maçın ilerleyen dakikalarında da birbirinden net pozisyonların harcandığı maç 0-0 tamamlandı. Maçın sona ermesi ile birlikte Silivrispor 55 puanla gruptaki beşinciliğini korurken konuk ekip Kızılcabölük ise topladığı 44 puan ile grupta 12.sırada yer aldı.


Stat: Silivri
Hakemler: Ulaş Ayturan, Tolga Atsan, Cemalettin Gündoğdular, Güney Bulut
Silivrispor: Barış 7, Vahit 7, Fuat 7, Cemal 7 (65’ İsmail 5), Yunus 7, Serkan 7, Oğuzhan 7, Güray 7, Taner 7, Erkan 7 (78’ Gökhan 4), Ertunga (86’ Murat 4)
Kızılcabölükspor: Asil Kaan 7, Hasan 7 (78’ Niyazi 4), Koray 7 (53’ Gökhan 6), Muhammet 7, Samet 7, Abdurrahman 7, Sedat 7, Tugay 7, Hüseyin 7, Burak 7, Mustafa 7 (90’ Furkan ?)
Sarı kartlar: Cemal, Serkan, Güray, Yılmaz (Silivri), Hasan, Samet, Gökhan (Kızılcabölük


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

[gallery link="file" ids="123682,123683,123684"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.