Çarşamba, Nisan 16, 2014

Silivri Alibeyspor çıtayı yükseltti

Süper Amatör Lig’nin yeni sezon ekiplerinden olan Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta oldukça iddialı açıklamalara imza attı ve kuracakları takımın BAL’a şampiyon olarak çıkacağını belirtti.


 


Yeni sezonda Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Alibeyspor’da yeni sezon için hazırlıklar başladı. Kulüp Başkanı Ali Tonta yaptığı açıklamada hırslı bir takım kuracaklarını belirterek hedeflerine emin adımlarla gideceklerini belirtti. Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta açıklamasında; “Silivri’nin profesyonel bir kulübünün olmasının avantajlarını da kullanıp takımımızı Bölgesel Amatör Lig için kuracağız. Sportif anlamda Silivri ismi başarılarla anılıyor. Bunda Silivrispor’un emeği inkar edilemeyecek kadar çoktur. Burada bize Alibeyspor’a ve Selimpaşaspor’a da büyük işler düşmektedir. Öncelikle 3. Ligin alt ligi olan Bölgesel Amatör Kümeye bir kulübümüzün daha taşınması lazım. Böylelikle ilçemizin ismi ile anılan kulübümüze gerekli altyapıları sağlamak önceliğimiz olmalıdır. Hem bizlerin bünyesinde hem de Silivrispor’un bünyesinde yetiştirilecek olan oyuncularımızın hemen hemen hepsi diğer kulüplerimizin ana kadrolarını oluşturacaktır.


 IMG_1215


SELİMPAŞA İLE EL ELE ÇIKACAĞIZ
Bu şekilde ilçemizin sportif geleceğinin altyapısı da korunarak güçlenmiş olacaktır. Selimpaşaspor ile birlikte yeni sezonda Süper Amatör Kümede mücadele edeceğiz. İnanıyorum ki Selimpaşa takımı da yeni sezon için bomba gibi hazırlıklar içinde olacaktır. El birliği yaparak Silivri ismini daha da üst seviyelere çıkartmak da boynumuzun borcudur.


 


BÖLGESEL AMATÖRE TAKIM YAPIYORUZ
Biz Alibeyspor Kulübü olarak yeni sezon için gerekli yatırımları ve atılımları yaptık. Yönetim kurulumuz içindeki arkadaşlarımızın sezon boyunca izledikleri maçlardan yapılan listeler yavaş yavaş şekilleniyor. Elimizde yeni sezonda fırtına gibi esecek bir takımın isim listesini oluşturduk. Hocamızı belirlediğimiz zaman tek tek bu isimlerle irtibata geçip kadromuzu yapacağız. Yapacağımız kadro ise bizi SAL’da şampiyon yapıp elemelerde BAL’a çıkartacak bir yapılanma olacaktır. Hedefimiz belli ve belirlediğimiz hedefler doğrultusunda da çalışıyoruz. Tek derdimiz ilçemizin sportif anlamda ileriye daha da ileriye gidebilmesi için çalışmaktır” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...