Cumartesi, Nisan 12, 2014

Sancaktepespor Türkiye Şampiyonasında

İstanbul U16 ligi İstanbul elemelerinde 1. Turu bay geçen ekiplerden Bezirganbahçe ile Sancaktepespor, Beşiktaş Belediyesi Çilekli Stadında karşı karşıya geldi. Furkan Çarkçı'nın yıldızlaştığı maçı 5-0 kazanan Sancaktepespor İstanbul’u Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

Şampiyonluk kupalarını Suat Üzümcü verdi
Mücadele öncesi seramonide iki takımada şampiyonluk kupaları takdim edildi. Beşiktaş Kulüpler Birliği Başkanı ve Ankara delegesi Suat Üzümcü, Ali Düşmez'e vekaleten iki takımada kupalarını takdim etti.

Mehmet Murat Kurt, Mustafa Alp Usta ve Atacan Özata hakem triosunun mükemmel şekilde yönettiği ve yenen takımın Türkiye şampiyonasında İstanbul'u temsil edeceği müsabakaya iki takımda hızlı başladı, ilk dakikalarda ekiplerin birbirlerine karşı üstünlük kurma çalışmalarında Sancaktepespor daha başarılıydı. Orta sahada Furkan'ın liderliğinde sağdan Tayfun ve soldan İlkan ile rakibinin üzerine etkili giden Mavi beyazlılar 20.dakikada galibiyet golünü buldular. Furkan'ın yaptığı ortaya iyi yükselen kaptan Berkay kafa ile topu filelere yollayınca takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Galibiyet golü ile dahada etkili ve üstün oynayan Yasin Gezgin'in talebeleri 28.dakikada ikinci golüde buldular. Furkan'ın mükemmel arapasını alan İlkan, Bezirganbahçe kalecisi Umut ile karşı karşıya kalıp topu filelere yollarken zorlanmadı 2-0. Bezirganbahçe kontra toplarla bulduğu pozisyonlarda Sancaktepespor'un başarılı defansı Küçük Çekmece temsilcisinin ileri uç adamlarına gol şansı vermedi. Sancaktepespor 38.dakikada Furkan'ın  düşürülmesi ile penaltı atışı kazandı, topun başına geçen Furkan, topu üst direğe nişanlayarak takımını üçüncü golden etti. İlk yarı 2-0 Sancaktepespor'un üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarı Sancaktepespor resitali vardı
İkinci yarıya Bezirganbahçespor hızlı başladı, ilk dakikalarda rakibinin üzerine giden Sarı Siyahlılar gol yollarında etkili olamadı. İlerleyen dakikalarda oyunda üstünlüğünü rakibine hissettiren Sancaktepe temsilcisi 46.dakikada maçın yıldızı Furkan'ın karambolde attığı gol ile skoru 3-0 yaptı. Oyunun tek hakimi olan Mavi Beyazlılar 56.dakikada Naci'nin mükemmel golü durumu 4-0 yaptı. Sancaktepespor maçın sonlarına doğru golcü futbolcusu Halis'in attığı şık gol ile maçın skorunu belirledi 5-0.

Gezgin : "Sancaktepespor'un adını duyuracağız"
Maç sonu görüşlerini aldığımız Sancaktepespor'un başarılı Teknik Direktörü Yasin Gezgin şunları söyledi." Öncelikle centilmence bir mücadele olmasından dolayı Bezirganbahçe teknik ekibini ve futbolcu kardeşlerimi yürekten tebrik ederim. Mücadeleyi üst düzey yöneten hakemlerimizede çok teşekkür ederim. İyi oynadığımız müsabakayı 5-0 kazanmaktan son derece mutluyum, tüm aslanlarımı tebrik ediyorum, tamamı Sancaktepe'li olan futbolcularımla Türkiye Şampiyonasında İlçemizin adını en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum,"dedi.

STAT : Beşiktaş Bld. Çilekli
HAKEMLER : Mehmet Murat Kurt - Mustafa Alp Usta - Atacan Özata
SAHA KOMSERİ : Kemal Meriç
BEZİRGANBAHÇE :
Umut, Erdem, Umut Tarım, Muhammet, Hamza, Serhat, Hüseyin, Enver, Mehmet, Muhammed, Cemre
YEDEKLER : Abdullah, Batuhan, Mücahit, Enes, Ertaç, Enes, Eren
TEKNİK SORUMLU : Metin Şen
SANCAKTEPESPOR :
Gökhan, Batuhan, Mehmet, Muhammet, Berkay, Naci, Tayfun, Raşit, Halis, Furkan, İlkan
YEDEKLER : Yasin, Eren, Serkan, Ömercan, Furkan Tarhan, Can, Yunus
TEKNİK SORUMLU : Yasin Gezgin
GOLLER : Dk.20 Berkay, Dk.28 İlkan, Dk.46 Furkan, Dk.56 Naci, Dk.74 Halis (Sancaktepespor)


HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr


[gallery link="file" ids="120819,120828,120822,120820,120824,120823,120821,120825,120826,120827"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...