Cuma, Nisan 18, 2014

Muhteşem maçın galibi Yeşildirek

İstanbul 2. Amatör Lig 8. Grup'ta orta sıralardan üst sıralara yükselme çabasında olan Yeşildirekspor ve Gültepespor Namık Sevik Stadı'nda karşı karşıya geldiler. Son 10 dakikasında 4 gol olan maçı 6-5 Yeşildirek kazandı.



Genel olarak tansiyonun yükselmediği, iki takımında fair play içinde mücadele ettiği bol gollü güzel bir müsabaka oldu.
Maça hızlı başlayan taraf Gültepe'ydi. Sarı-Siyahlılar 8. dakikada öne geçtiler. Golü yedikten sonra uykudan uyanan Yeşildirek üst üste ataklar yaparak rakibi bunalttı ve durumu 2-1'e getirdi.Gültepe 30.dakikada 2-2'yi bulsa da 31.ve 43. dakikada gollere engel olamayarak devreye 4-2 geride girdi.


İkinci yarıda Yeşildirek ataklarına devam etti ve 48. dakikada 5-2 öne geçti. 82. dakikaya kadar rölantide giden müsabaka, Yeşildirek'in 'maç bitti' düşüncesine girmesi ve oyundan da iyice düşmesiyle birden ev sahibi ekip için kabusa döndü.10 kişi kalan ev sahibi son 8 dakikalık bölümde ceza sahasından çıkmakta çok zorlandı. 82,87 ve 90+4. dakikada Gültepe'nin golleriyle birden skor 5-5'e geldi.Herkes maçın böyle biteceğini düşünürken 90+5'de Yeşildirek durumu 6-5'e getirdi ve maçta böyle bitti...


Yeşildirek bu skor ile puanını 11'e getirirken Gültepe 12 puanda kaldı.Ev sahibi ekip bu skorla evindeki yenilmezlik serisini de sürdürmüş oldu. Gültepe, haftaya İstanbul Gençlerbirliği'ni evinde ağırlarken Yeşildirek ise ligden çekilen Halkalı Taştepe'den 3 puan alacak.


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...