Perşembe, Nisan 24, 2014

Maliye turnuvasında son durum



İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı çalışanları halı saha turnuvasında haftalar ilerledikçe gruplarda sıralamalar değişiyor, heyecan daha da artıyor.
 

1 Nisan 2014 tarihinde başlayan turnuvada gruplardan çıkmak adına kıyasıya mücadele devam ediyor.

Şu ana kadar turnuvada mağlubiyet yüzü görmeyen beş takım bulunuyorken (Vergi Denetim Kurulu, Bahçelievler Uygulama, Denetim Müdürlüğü, Pendik Uygulama ve Güneşli Vergi Dairesi), bu takımlardan ikisi (Denetim Müdürlüğü ve Pendik Uygulama) C grubunda yer alıyor. Bu manada bakıldığında C grubunda gruptan çıkma adına bu iki takımın şansı çok daha yüksek görünüyor. Güç dengelerinin biraz daha eşit göründüğü D grubunda gruptan çıkma mücadelesi son haftaya kadar sürecek gibi görünürken, B grubunda "dörtte dört" yapan ve gruptan çıkacak takımlardan biri olmayı büyük ölçüde garantileyen Bahçelievler Uygulama'nın ardından çıkacak ikinci takım için de kora kor mücadele devam edecek gibi. Son olarak A grubunda ise Vergi Denetim Kurulu, Büyükçekmece Vergi Dairesi ile Mecidiyeköy Uygulama takımları arasında özellikle kıyasıya bir mücadele yaşanacağa benziyor.

Gruplarda oluşan puan durumu yazımız ekinde bulunmaktadır.

 

NOT: İndirilebilir dosya içeriği için myjobisfootball.blogspot.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

[gallery link="file" ids="123056,123055,123054,123053"]


 



Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.