Pazartesi, Nisan 28, 2014

Termespor, Bölgesel Amatör Lige yükseldi

Bölgesel Amatör Lige yükselmek için baraj maçında İlkadım Belediyespor'la karşılaşan Termespor, güçlü rakibini uzatma dakikalarında bulduğu golle mağlup ederek Bölgesel Amatör Lige yükseldi.



Uzatmada gelen zafer
Samsun Amatör Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayarak Play-Out oynamaya hak kazanan Termespor, kümede kalma maçı oynamak zorunda olan İlkadım Belediyespor'la dün 19 Mayıs Stadı'nda karşılaştı. Büyük çekişmeye sahne olan maçın normal süresi 1-1 eşitlikle sona ererken, uzatma dakikalarında gol bulan Termespor, sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldı. Sarı-Siyahlılar bu sonuçla Ladikspor'un ardından Bölgesel Amatör Lig'e yükselen ikinci Samsun takımı oldu.


20140428113717_31439 
İlkadım üstün göründü
Final mücadelesine İlkadım Belediyespor daha iyi başlayan taraf oldu. Oyunu rakip sahaya yıkmaya çalışan ve gol arayan Siyah-Beyazlı ekip, istediğini 12. dakikada sahneye çıkan Ferhat Çelik'le aldı. Termespor ise yediği golün ardından çabuk toparlanmasını bildi ve 33. dakikada Sefa ile skora denge getirdi 1-1. İlk yarı bu skorla sona ererken, ikinci devrede de takımlar birbirlerine üstünlük kuramadı. Uzatmaya giden maçta 107. dakikada sahneye çıkan Bekir Biçer, Termespor'u BAL'a taşıyan golü attı ve maçın skorunu belirledi 2-1.


 


Zaman zaman tartışmaların yaşandığı zorlu mücadelenin uzatma dakikalarında İlkadım'dan Atilla Pank 108'de, Terme'den Nuh Cumhur ise 118'de kırmızı kart görerek takımlarını 10 kişi bıraktı. Termesporlu taraftarlar, 19 Mayıs Stadı'nda oynanan Play-Out karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakmadı. Uzatmada gelen golün ardından büyük sevinç yaşayan futbol severler, Bölgesel Amatör Lig'e yükselmenin coşkusunu ise maç sonunda futbolcularla birlikte kutladı.


 


Başkan Kul'dan prim sözü
Termesporlu futbolcular karşılaşmaya Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'a teşekkür mesajı içeren pankartla çıktı. Kulübe yaptığı yardımlardan ötürü teşekkür edilen Başkan Kul da, maç sonunda futbolcularla şampiyonluk fotoğrafı çektirirken, prim sözü vermeyi de ihmal etmedi.


HABER: Köksal ÖNER
KAYNAK: http://www.samsunkenthaber.com

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...