Pazartesi, Nisan 28, 2014

Beykoz kulüpleri 'Düşmez' dedi

Haziran ayı içerisinde gerçekleşecek seçimlere hazırlanan İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (İASKF) hareketli günler geçirmekte. Federasyonun İstinye’de bulunan Amatörler Evindeki Merkezine Beykoz Kulüpler Birliğinin Tam anlamı ile bir çıkarması vardı.


Beykoz İlçesinde Kurulu bulunan tüm spor kulüplerinin temsilcilerinin yer aldığı heyetin bu ziyaretinden son derece memnun kalan İASKF Başkanı Ali Düşmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri nezih bir ortamda ağırladıkları misafirleri ile gayet samimi bir sohbet ortamı yaşadı.


Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, “  Bu ziyareti uzunca bir süredir düşünmekteydik. Oldukça kalabalık bir heyetle gelerek İASKF Başkanı Sayın Ali Düşmeze Haziran ayında yapılacak seçimler öncesinde verdiğimiz desteği göstermiş olduk. Biz Ali Ablimizi iyi bir Beykozlu ve iyi bir futbolcu olarak tanıdık ve bildik. Onun İstanbul Amatörler Camiasına yapmış olduğu katkıları yakından biliyoruz. Özellikle son dönemde birbiri ardına ortaya konan projeler Beykoz İlçesindeki Amatör Spor Kulüplerinde de karşılık buldu. Bu Sebeple seçimlerin ardından oluşacak yönetim kulununun çok daha başarılı çalışmalara imza atacağına eminiz “ diye konuştu.


İASKF Başkanı Ali Düşmez ise yaptığı konuşmada “ Beykoz İlçesi Kulüplerinden Gelen bu büyük desteğin benim için anlamı büyük. Gönlüm her zaman onlardan yana olmuştur. Kaldı ki benim aktif futbolculuk yaşantımda da Beykoz İlçesinin bir başka önemi var. Paşabahçe Ve Beykozdaki Futbolculuk yaşantımdan bugüne değin uzanan yıllar zarfında birçok kalıcı, samimi, dostluklarım oluştu ve devam etmekte. “ şeklinde konuştu. Ziyarete gelenlere Amatör Spor Kulüpleri İle ilgili yaptıkları ve yapacakları projelere ilişkin aktarımlarda bulunan Ali Düşmez daha sonra gelen misafirlerine söz vererek onlardan gelen öneri ve yorumları not aldı.


HABER: TALİP ERCAN


[gallery link="file" ids="123998,123997,123996,123995,123992,123993,123994"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.