Pazartesi, Nisan 28, 2014

Silivrispor’dan Çatalcaspor’a başarı

Hafta sonu Vefa Stadı’nda karşılaştığı Sultanbeyli Belediyespor’u 2-0 ile geçen Çatalcaspor’a Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun’dan başarı mesajı gecikmedi.


 Resim 101


3. Lige çıkmak için mücadele veren Çatalcaspor’a destek verdiklerini beyan eden Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun; “Çatalcaspor Kulübü taraftarıyla ve yönetimi ile biz Silivrispor’un her zaman iyi gününde ve kötü gününde yanında olmuştur. Bölgesel Amatör Lig’de grubunda 2. olarak 3. Lig yolunda büyük bir mesafe kat etmiş bir dost kulübümüzdür. Hafta sonu tarafsız bir saha olan Vefa Stadı’nda rakibi bir başka İstanbul takımı olan Sultanbeyli Belediyespor’u 2-0 yenerek son maça kaldılar. Silivrispor olarak başta Kulüp Başkanı Hasan Gökçe kardeşim ile birlikte tüm Çatalcaspor camiasına başarılar dilerim. İnanıyorum ki son maçta da başarı gösterip Çatalcaspor hak ettiği TFF 3. Lige yükselecektir” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...