Çarşamba, Nisan 30, 2014

Bahçelievler Uygulama namağlup lider

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı çalışanları futbol turnuvasında Bahçelievler Uygulama ilk turdaki son maçında Müdür ve Müdür Yardımcıları'nı 7-4 yenerek grubu namağlup lider olarak tamamlamayı başardı.



Sedat, Önder ve Gökhan gibi as oyuncularının final maçları düşünüldüğü için forma giymediği karşılaşmada Bahçelievler Uygulama çekişmeli ve son derece centilmence geçen karşılaşmada Maliyespor'un eski oyuncularından Mehmet Tayran'ın klas oyunu ve asistleriyle sonuca gitmeyi bildi.


 


Müdür ve Müdür Yardımcıları takımı hücum organizasyonlarında istediklerini yapamayınca sahadan puansız ayrıldı. Maçta Müdür ve Müdür Yardımcıları'nın gollerini Hasan Cılız (3) ve Mustafa Şahin atarken, Bahçelievler Uygulama'nın sayıları Eser (2), Hayrettin (3) ve Metin'den (2) geldi.


IMG_0948
Karşılaşmayı takip edenler arasında bulunan Şirinevler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Cesur yaptığı açıklamada; "Şahsım ve kulübüm adına İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı personelini tesislerimizde ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Bugüne kadar futbola ve amatör camiaya birçok hizmetlerimiz oldu ve olmaya da devam edecek. Şu an turnuvanın düzenlendiği tesisi kendim yaptırıp Şirinevler Spor Kulübü'ne bağışladım. Tesisimizde çok sayıda organizasyon düzenlendi, İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı futbol turnuvasına ilk kez ev sahipliği yapıyoruz ve umarım önümüzdeki yıllarda da beraber olabiliriz. Çünkü bu turnuvada rekabetten çok eğlenme amacıyla bir araya gelmiş, adeta bir ailenin üyeleri gibi sıcak bir ortam oluşturmuş güzel insanlarla tanışma imkanı buluyoruz, bu bizleri de mutlu ediyor. Turnuvanın atmosferi çok iyi ve mücadele eden takımların hepsine başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı. 


IMG_0947
MAÇIN YILDIZI: Mehmet Tayran (Bahçelievler Uygulama)


IMG_0956
MAÇIN EN CENTİLMEN OYUNCUSU: Hasan Cılız (Müdür ve Müdür Yardımcıları)


NOT: B Grubuna ait güncel puan durumu ve gol krallığı tablosuna http://myjobisfootball.blogspot.com.tr/2014/04/maliye-turnuva-puan-tablosu.html adresinden ulaşabilirsiniz.


HABER: ULAŞ BÜTÜNER


[gallery link="file" columns="4" ids="124261,124262,124263,124264,124265,124266,124267,124268,124269,124270,124271"]

6 yorum:

vurguncu dedi ki...

maçın yıldızı eserdi. çok büyük haksızlık yapılmış.

ilk hava büzücü dedi ki...

bahçelievler takımının tamamını düşünerek bir yıldız sıralaması yapsak;
1-mehmet tayran 2-metin 3-hayrettin 4-engin 5-ömer 6-nurettin 7-eser olur. yani benim düşüncem eser'e bir haksızlık yapılmamış. eğer maçın yıldızı seçilmiş olsaydı kesin adam kayırmaca var derdim. ama centilmen olabilirdi, ikinci devrenin başında sahanın ortasında çok güzel sosyal mesajlar veriyordu çünkü kendisi.. :)

hayrettin dedi ki...

vurguncu(?) KİMİN ADAMISIN Sen :))) Eser holdingin herhalde...:) Hakeme nasıl yalakalandı takım arkadaşı olarak anladık yani.

hayrettin yılmaz dedi ki...

taraftarda şu sıralar bi eser hayranlığı var nedense:))

sabıkalı dedi ki...

defansta oynayıp maçın takımının ilk golunü atan ve maç 4-4 iken takımın beşinci golünü atan eser 7. sırada.üstelik sol bekte oynadığı halde. bence göz doktoruna gitmelisin.

sabıkalı dedi ki...

defansta oynayıp maçın takımının ilk golunü atan ve maç 4-4 iken takımın beşinci golünü atan eser 7. sırada.üstelik sol bekte oynadığı halde. bence göz doktoruna gitmelisin. hayrettin eserin gerçekten sempatik bi tavrı var. bunu kabul etmelisin :)

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.