Salı, Nisan 29, 2014

Avcılar ve Gaziosmanpaşa’da Gençtürk’e destek

Haziran’daki İASKF seçimlerinde Amatör 1 Aşk sloganıyla yola çıkan Seymen Gençtürk ve ekibi, Anadolu yakasından sonra Avrupa yakasında iki ilçeyi ziyaret etti; tam destek aldı.
892279_1426304964290852_7182506442838244286_o


İASKF Başkan adayı Seymen Gençtürk, seçim kampanyasına Avcılar ile devam etti. Burada kulüpler ve kulüpler birliği ile istişarelerde  bulunan  Seymen Gençtürk, İstanbul amatöründe köklü değişimler olacağı müjdesini verdi. Gençtürk şöyle konuştu:
“Bu bir taban hareketidir. Biz gücümüzü kimden alıyorsak, her zaman onların yanında olacağız. Bizim sistemimizde patron, kulüplerdir. Amatör kulüpler bu işin temel ayağıdır. Biz diyoruz ki; amatörde kalite artacak, maddi kaynaklar çoğalacak ve İstanbul amatörü itibarlı bir yere gelecek. Tesisleşme, amatörler için hastane futbol dışındaki spor branşlarını teşvik etme, antrenörler için eğitimler diğer bazı projelerimiz. Bize yetki verin, daha sonra hesap sorun.”

İASKF Adayı Gençtürk, tüm İstanbul’u dolaştığını, spor kulüplerini sorunlarına yerinde şahit olduğunu sözlerine ekleyerek, “Kulüplerimiz mevcut yönetim anlayışından memnunsa söyleyeceğimiz birşey yok ancak ben bir tane memnun kulüple karşılaşmadım. Haziran’daki seçimler herkes için milat olacak” diye konuştu.


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...