Perşembe, Nisan 10, 2014

Küçükköyspor U13 liderliğe yükseldi

İstanbul U13 ligi 13.grupta bu hafta, şampiyonluğun önde gelen takımlarından Küçükköyspor ile Beşyüzevler karşılaştı. 3. haftaya 6 puan ve averaj farkı ile lider giren Beşyüzevlerspor 2. sırada bulunan ve yine 6 puanda bulunan takım Küçükköyspor'a misafir oldu.



Müsabakanın hemen başında dakikalar 5'i gösterirken Beşyüzevler savunmasının, Küçükköyspor'lu oyuncuların yaptığı baskı sonucunda kaybettiği topu kapan Küçükköyspor oyuncu Mehmet kaleci ile karşı karşıya kaldı ve golü kaydetti 1-0.


 


Beşyüzevler bu golün şokunu atamadan 3 dakika sonra sağ kanattan gelişen Küçükköy atağında ceza sahasına gönderilen topu iyi takip eden Mert Karabulut durumu Küçükköy lehine 2-0 yaptı.


 


Bu golün hemen ardından oyun başladı. Beşyüzevler'de savunma topa uzun vurdu. Savunmamızın bir anlık hatasından yararlanan Ekrem topla buluştu ve kaleci Eray ile karşı karşıya kaldı. Yaptığı vuruşta Eray başarılıydı. Dakikalar 15'i gösterirken Küçükköyspor sağ kanattan atak geliştirdi. Defans bu atağı, topu kornere atarak durdurdu. Korneri Hakan kullandı. Kornerden gelen topu iyi takip eden Mehmet güzel bir kafa vuruşu ile skoru 3-0’a getirdi.


 


İlk yarının son dakikalarında sol kanattan Furkan Teke'nin sürüklediği atakta savunmaya çarpan top dışarı gitti ve Küçükköyspor korner kazandı. Korneri kullanan Mehmet topu Batuhan'la buluşturdu. Batuhan'ın kafa vuruşu skoru 4-0’a getirdi. İlk yarı bu skorla sonuçlandı.


 


İkinci yarıya Küçükköyspor daha rolanti ve oyunu kontrol ederek başladı. Oyuna ikinci yarıda Eren'in yerine Salih, Mert'in yerine Serhat Serhat, Furkan Teke yerine Oğuzhan, Kaleci Eray yerine Berkay'ı alan Ali Özgel’in ekibi dakikalar 50'yi gösterirken sağ kanattan Hakan'la kullandığı serbest vuruşta Mehmet fantastik bir kafa vuruşu ile topu beşinci kez Beşyüzevler ağlarına gönderdi.


 


Dakikalar 55 olduğunda ise sol kanattan Oğuz'la başlayan atakta, Mehmet boş alana koşusunu yaptı ve topla buluştu. Pozisyonu bekletmeden oyuna sonradan giren Salih ile yaptığı verkaç sonrasında kaleci ile karşı karşıya kalan Mehmet yeşil-siyahlı ekibin altıncı kendisinin ise dördüncü golünü rakip ağlara gönderdi. Bu skorla sona ererken maç sonunda hak edilmiş bir sevinç vardı. Son iki haftada en önemli iki rakibini yenen Küçükköyspor U13 takımı liderliği almakla kalmadı rakipleriyle puan farkını da açmış oldu.


 


KAYNAK: http://www.aliozgel.com


[gallery link="file" columns="4" ids="120484,120485,120486,120487,120488,120489,120490"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...