Salı, Nisan 15, 2014

Kabalakspor emin adımlarla

Düzce 2.Amatör Ligi bu hafta oynanan müsabakalarla devam etti. Nurettin Zafer stadında  oynanan müsabakada Kabalakspor Çamlıspor ile karşılaştı ve Kabalakspor  güzel bir futbol ile 3-2 galibiyet aldı.



Kabalak köyünden gelen çok sayıda seyirci vardı. Müsabaka çok  zevkli ve heyecanlı çekişmeli geçti.Her iki takım mutlak galip gelmek için sahaya çıktılar. İlk yarı zevkli ve çekişmeli geçti,ikinci yarı Kabalakspor oyuna hakim oldu.Maçın yıldızı yine geçen haftanın yıldızı Kabalakspor'lu Mevlut oldu. Kabalak ve Çamlı takımları eski oyuncularını koruyarak lige girdiler. Maçtan sonra her iki takım oyuncuların hepsi birbirlerine sarılarak güzel bir tablo sergilediler. Kabalaksporlu oyuncuları iki haftadır çok güzel futbol sergilediler. Maçtan sonra Kabalaksporlu  taraftarlar güzel  futbol oynadıklarını hak ettiklerini söylediler.İki haftadır iyi oynayarak galp geldik, puanımız iki maçta 6 oldu, bu yıl kesinlikle şampiyon olmak istiyoruz dediler. Her yıl olduğu gibi Kabalaksporlu seyirciler maç boyunca takımlarını sürekli desteklediler.Kabalakspor maçtan sonra geçen hafta Akçakoca deplasmından dönerken yaptıkları araba  konvoyu yapıp Kabalak  köyüne  döndüler, Kabalakspor aldığı bu galibiyetle puanını 6 yaparken,Çamlıspor 'nın 3 puanı bulunuyor.Kabalakspor haftaya Cumayeribelediyespor  ile oynarken,Çamlıspor Altunçayspor deplasmanına gidecek .



İlk yarıda Çamlıspor maçın 10.dakikada Gökhan ile 1-0 öne geçti,Kabalakspor 35 dak. Musa ile karşılı verdi 1-1.Ardından 42 .dak. Kabalakspor Mevlut ile 2-1 öne geçti.Hemen peşinden 43.dak. Çamlıspor Serkan ile karşılı verince durum 2-2 oldu.Denk geçen ilk yarı bu skor ile bitti.İkİnci yarıda bir orta saha mücadelesi yaşandı.Maçın 76 dak. Cemal takımı adına bır gol daha bulur ve takımını 3-2 skora taşır.Maçta başka gol olmayınca zorlu ve çekişmeli geçen maç 3-2 Kabalaksporun galibiyeti ile sona erer.


HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...