Cuma, Nisan 18, 2014

Feriköy'de Köse dönemi sona erdi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Feriköyspor'da hafta sonu oynanacak Çengelköyspor maçı öncesi teknik direktör Hüseyin Köse ile yollar ayrıldı.



Tecrübeli teknik adam 30 Ocak'ta takımın başına getirilmişti. Köse yönetiminde Feriköyspor beklentilerin uzağında kalarak Klasman Grubu'nda dereceye girip doğrudan BAL bileti alamazken mevcut tabloda baraj maçı oynayabilmek için de son maçı kazanıp rakiplerinin yenilmesi gerekiyor.


Yerel Futbol Sitesi

7 yorum:

Tarık dedi ki...

FERİKÖY ÜN BAŞINA LİGİ ŞAMPİYON OLARAK TAMAMLATAN GURUBUNDAN ÇIKARTAN BAZI AYAK OYUNLARI İLE TAKIMDAN UZAKLAŞTIRILAN SAYIN METİN UZUN GİBİ KARAKTER İ YÜKSEK BİR HOCA YERİNE GETİRİLEN BİR HOCA İLE FERİKÖY ÜN HALİ BU OLMAMALIYDI YAZIK OLDU FERİKÖYE UMARIM BU HALE GETİRENLER KENDİLERİNE BİR DERS ÇIKARTIRLAR.

kemal dedi ki...

Tek kelimeyle yazıklar olsun... son hafta hocamı gönderilir yahu...ne güzel takımi assaya doğru belli çizgide götürüyodu bu hoca...çok ayıp...

Yahu arkadaş çok merak ediyorum metin uzun grubu lider tamamlayıp hata mı yaptı...

Cem dedi ki...

Sayın hocam kişilik olarak 5 numarasın ama hatırlarsan daha goreve gelmeden bana trübünde bu takım ılk 3 gırer bu takım yeter diyen sen degılmıydin ne oldu hocam bütün senwyı yedin ve METİN hocanın kurduğu tk dağıtıp Uğur U getırdin Uğur sana kaç mac kazandırdı hoca yazık cok yazık ben bu takımın sen gelınce çıkamayacağını anladım bana kızma gelcekler bu ve senin de karıywrın Bitti

sportmen dedi ki...

Hüseyin hocanın oynattığı takımlar iyi futbol oynamaya çalışan ekiplerdir.kişilere göre takımı kurmaz.inandığı futbol felsefesini takıma adapte etmeye çalışır.ama şanssızlık feriköyün yakasını bırakmadı gerçekten.levent ilk yarı kaleye gelmedi 2-0 öne geçti keza avcılar maçı kartal maçı hepsinde iyi oynayan feriköydü.futbolda böyle şanssızlıklar olur.cem arkadaş uğur iyi bir futbol emekçisi.yenibosna takımında 2 sezon oynadığı maç sayısına bakıp öğrenirsen iyi olur.bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak yakışık almaz.akıttığı tere saygı göstermek gerek.teşekkürler.

Umut dedi ki...

Burda nekadar bos konusuyosunuz huseyın köse hata yapmadı takıma ugur geldı yanında saiti getırdı iki icinde kimse tek kelime söylıyemez takımda pesınat almıyan oyuncularla 11 mac bası ödenmiyen bi ferikoy var metın uzunu ıstıyen kac futbolcu vardı sıruyorum size metın uzun super amatorde kac takımı bala cıkardı sıruyorum size o gurupla play ofu kıyaslamayın huseyın hoca bes kurus almadan bı hatır ıcın takımı aldı basarılı oldumu olamadı ama bunun nedenlerıde cok acık bu takım senelerdır zaten bala cıkamıyo biraz bunların ustunde durun . Saygılar

Mustafa dedi ki...

Feriköyün çıktığı grup bu sene süper amatörün en güçlü grubu idi.o grupta ilk 4 e 5 e giren bütün takımlar play-off ta ilk 8 e girerdi umut kardeşim..

takımdaki sıkıntı topçuların parasının verilmemesi idi.
ayrıca Metin uzun iyi hoca idi bütün suç Feriköy yönetiminde..

Cem dedi ki...

Sportmen 12 macın kaçında Huseyın hoca takımı ıyı futbol oynattı sen galiba başka mac seyrwtmişsin

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...