Perşembe, Nisan 17, 2014

Fenergücü, Avrupa arenasında

Türkiye’nin alt yaş kategorisinde TFF organizasyonu dışında düzenlenen ilk ve tek turnuvası olan Vodafone International Cup-Evrenseki’de 19-24 Nisan 2014 tarihleri arasında yaşanacak 5. heyecanda yine Avrupa’nın dev kulüpleri sahne alacak.
Esenler temsilcisi Fenergücü Spor Kulübü ise turnuvaya U13 Elit grup ve U12 Yaş takımları ile katılacak. Geçen yıl U12 kategorisinde Avrupa 6.olan sarı-lacivertli ekip bu yılda her iki kategoride de başarılara imza atmak istiyor.


Esenlerin evlatları Avrupa’nın devleri ile oynayacak
Fenergücü Spor Kulüp Başkanı Kenan Kasım Taştan; Çok önemli bir turnuvaya katılacağız, 40 kişilik bir oyuncu grubuyla turnuvaya gidiyoruz. Esenlerin evlatlarını Avrupanın dev kulüpleri ile buluşturacağız, bunun yanında sosyalleşme,kültür alışverişi,takım ruhu anlamında da çocuklarımız için çok önemli  bir organizasyon. Esenleri ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz dedi. U13 Elit kategoride BVB Dordmund, Milan, Chelsea, gibi birçok Avrupa takımlarıyla karşılaşacağız. Esenlerin ismini en iyi şekilde duyurmak  için oyuncularımız her şeyi yapacaktır diye ekledi.


Bu yıl da Devler sahne alacak
19-24 Nisan 2014 tarihleri arasında Antalya’nın Manavgat ilçesinde düzenlenecek turnuva, her yıl olduğu gibi ülke futbolunun altyapısında forma giyen genç kramponların uluslararası düzeyde futbol oynayabilmeleri ve birçok farklı ülkeden yaşıtlarıyla eğlenceli bir ortamda hem kültürel hem de sportif deneyimlerle kişisel gelişimlerine destek olma misyonunu tam anlamıyla yerine getiriyor.


Bu yıl 5 farklı yaş grubunda düzenlenecek olan turnuvanın U-13 Elite kategorisine katılımı kesinleşen dev kulüpler ise Borussia Dortmund, Milan,geçen yılın şampiyonu Villarreal ve turnuvanın müdavimlerinden Chelsea… Ülkemizden de Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Bursaspor, Antalyaspor, Ankaraspor ve 32 takımın mücadele edeceği U13 Elit kategoride geçmiş yıllardaysa Bayern Münih, Porto,  Chelsea, Milan, Villarreal, Werder Bremen, Hertha Berlin, Wolfsburg, FC Gebele, Anderlecht, Standard Liege, Middlesbrough, Southampton ve Newcastle United gibi takımlar da boy göstermişti.


5. Vodafone Uluslararası-Evrenseki Cup’da Erkeklerde U-13 Elite kategorinin yanı sıra U-12, U-14 ve U-15 yaş kategorilerinde de mücadelenin yaşanacağı bu yılki turnuvada ayrıca Türkiye’deki bayan futbolunu harekete geçirmek ve az sayıdaki ulusal kulübe yabancı takımlarla karşılaşma şansı tanımak için U-16 Kızlar kategorisi de hayata geçirildi.


"23 Nisan" da All-Satar maçı
Turnuvanın en önemli özelliklerinden birisi de U-13 Elite kategorisine katılan ulusal ve uluslararası takımlar arasında oynanan geleneksel All-Star maçı… Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Dünya çocuklarına armağanı olan ve Dünya üzerinde bir benzeri daha bulunmayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın anlam ve önemine binaen organize edilen gösteri maçında geçmiş yıllarda olduğu gibi yine Yabancılar Karması ve Yerliler Karması kozlarını paylaşacak. Geçen yıl ki maçı NTV spor canlı yayınlamıştı.


Yerel Futbol Sitesi


[gallery link="file" ids="121910,121909,121908,121907,121906"]


 


 


 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...