Cumartesi, Nisan 12, 2014

Fenerbahçe Esenler Futbol Okulu 'İstanbul Cup'da

Fenerbahçe Spor Kulübü Altyapısı İstanbulda faaliyet gösteren Fenerbahçe Futbol Okulları arasında düzenlediği  'İstanbul Cup' futbol turnuvasında Fenerbahçe Esenler Futbol okulu finale yükseldi.

Futbol Okullarının kaynaşması, yarışmacı ve yetenekli oyuncuların tespit edilmesine yönelik düzenlenen turnuvada Fenerbahçe altyapı antrenörleri tüm yetenekleri titizlikle takip etti. 12.04.2014 Cumartesi Fenerbahçe Altyapı tesislerinde, saat 12.00 de final ve yarı final maçları başlayacak. Final maçlarına Ersun Yanal'ın yanı sıra Fenerbahçe A takımından futbolcuların ve altyapı antrenörlerinin takip edeceği ve izleyeceği belirtildi.

u12-4

Fenerbahçe Esenler Okul koordinatörü Kenan Kasım Taştan; "Çok faydalı bir turnuva olduğunu düşünüyorum, takım antrenörümüz Fatih Dirgen hocamızı ve tüm oyuncularımı kutluyorum. Altyapı hocalarımız tüm maçlarımızı izliyor ve oyuncular hakkında bilgi alıyorlar. İstanbuldaki tüm futbol okullarımızla tanışma ve kaynaşma fırsatı bulduk. Finale çıkmak ise ayrı bir mutluluk, bu grubumuzdan geçen ay 6 oyuncuyu altyapımıza kazandırdık. Fenerbahçe Futbol Okulları teknik sorumlumuz Erhan Şahin hocamıza da bu turnuvayı düzenlediği için teşekkür ediyorum. Ayrıca Haziran ayında Kartepe'de Türkiye geneli futbol okulları kamp - turnuva ve seçmeleri yapılacak. Fenerbahçe Altyapımız ve Spor Okulları koordinatörlüğümüz çok güzel organizasyonlar yapıyor. Hem yeni yetenekler keşfedilmiş oluyor hemde okullar ve sporcular kaynaşıyor. Futbolu öğrenmek isteyen ve yeteneklerine güvenen tüm çocuklar bu okullarımıza kayıt yaptırmalı. Emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

1450352_644101038962060_1929834180_n

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...