Cuma, Nisan 11, 2014

Esenlerspor İstiklal'i yaktı

İstanbul U19 1. Ligi 13. Grup’ta şampiyonluğu daha önce garantileyen Esenlerspor deplasmanda İstiklalspor’u 4-1 yenerek rakibini 2. Lig’e gönderdi.


Bakırköy Belediye Stadı’ndaki karşılaşma gergin başladı. Müsabakanın 14. Dakikasında İstiklalspor kalecisinin sebep olduğu penaltıda Esenlerspor Vedat’la 1-0 öne geçti. 20. Dakikada İstiklalspor’dan Tolga yardımcı hakemle tartışında kırmızı kart gördü. Bu kart sonrası saha karışırken müsabaka beş dakika durdu. Hakemler soyunma odasına giderken daha sonra iki ekibin de yöneticileri hakemleri ikna etti, karşılaşma devam etti. 35. Dakikada Esenlerspor’dan Hasan bir gol attı ve ilk yarı 2-0 sona erdi.
Ligde kalması için galibiyete ihtiyaç duyan İstiklalspor bir gol bulmayı da başardı ve farkı bire indirerek umutlandı lakin Esenlerspor daha sonra iki gol daha bulup müsabakadan 4-1 galip ayrıldı.


Bu skorla İstiklalspor grup sonuncusu olarak Esenler Tokatspor’la birlikte U19 2. Ligi’ne düştü. 


STAT: Bakırköy Belediye
İSTİKLALSPOR: İlyas, Serdar, Süleyman, Sabahattin, Ünal, Merthan, Ramazan, Barış, Sezer, Emre, Oğuz (Salim, İsmet, Özgür, Koray, Murat, Hasan, Yiğit)
TEKNİK DİREKTÖR: Tolga Özdede
ESENLERSPOR: Polat, Saim, Abdullah, Ferhat, Yasin, Vedat, Furkan, Emrullah, Kemal Emin, Hasan, Resul (Muhammed, Ahmet, Emircan, Ramazan, Akın, Onurcan, Semih)
TEKNİK DİREKTÖR: Hilmi Dereli


HABER-FOTOĞRAF: AHMET YAVUZ TANER

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...