Cumartesi, Nisan 12, 2014

Edirnespor'da boykottan vazgeçildi

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta mücadele eden ve geçtiğimiz hafta sahasında aldığı 3-0’lık Bozcaadaspor galibiyeti ile formalarını sahanın ortasında bırakarak şehri terk eden Edirnespor Gençlik takımı futbolcuları Yalova deplasmanına gitme kararı aldı.

Edirnespor Gençlik Takım kaptanı Orhan Küçükertuğrul, sosyal paylaşım sitesinde kendine ait hesabından yaptığı açıklamada, ‘’Edirnespor GK takımı Pazar günü Yalovaspor maçında tam kadro olarak sahada mücadele edecektir. Ama sanmasınlar ki futbolcular ya da hocalar paralarını aldılar da maça çıkıyorlar… Kişi başı 500 TL para almamıza rağmen, davamıza devam etmeye karar verdik. Geçen haftaki olaydan sonra gördük ki bu takım sahipsiz kalmaz diyen insanlar da bizi sahipsiz bıraktı. Ama Edirne rahat olsun. Biz Edirne’ye de Edirnesporun ismine de sahip çıkarız. Çünkü biz hepinizden daha çok Edirneliyiz’’ dedi.


 HABER: ERHAN HARPUT

1 yorum:

sportmen dedi ki...

Siz futbolcuları yürekli duruşunuz için kutluyorum.edirne halkına umut ve ümit veriyorsunuz.futbol günümüzde iyi hemde çok iyi bir tanıtım ve gelir getirici etken ve sektörü oluşmuş bir kaynaktır.bunu değerlendirin.edirne halkının bu takıma destek vereceğini umuyorum.küçükköy de oturan edirne gönüllüleri olarak size teşekkür ediyor emek ve alınterini döken futbolcu kardeşlerimi kutluyorum.unutulmasın dünyanın parasını harcayıp şampiyonluğu. hayallerinde bile zor görecek olan takımların arasında bu takım LIDER.

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...