Cuma, Nisan 18, 2014

Dikilitaşspor'dan Tekirdağspor'a tepki

BAL 11. Grup'ta Dikilitaşspor sahasında Tekirdağspor'u 2-1 yenerken Alperen Doğan'ın kolu kırıldı. İstanbul ekibi maçtaki sert futbolu nedeniyle rakiplerine tepkili. 



Dikilitaşspor Genel Kaptanı Kemal Karacaoğlu, Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, "Futbolcumuz Alperen Doğan, 90. dakikada Tekirdağspor'dan, daha önce bizde oynayan Recep Hazır'la hava topuna çıktı. Ters bir şekilde düşerek kolunu kırdı. Hemen futbolcumuzu hastaneye götürdük. Galibiyete sevinemedik bile. Ligde kalmak için baraj maçı yapacağız ama sevinemiyoruz" dedi.


Tekirdağsporlu futbolculara tepki gösteren Karacaoğlu, "Biz kendilerini çok iyi karşıladık, meyvelerini aldık, elimizden geldiğince ağırladık. Bunun karşılığı bize maçta adeta tekme tokat girdiler" diye konuştu.


HABER: EFKAN BUCAK

2 yorum:

vamos_ramos dedi ki...

söylenildiği gibi şeyler olmadı maçta..Dikilitaşsporlu futbolcu kardeşimizin kolunun kırıldıgı pozısyonun içinde tekirdağsporlu oyuncu yoktu 2 dikilitaşlı oyuncu yükseldi ve 9 numara kolunun üstüne düştü..Tamamen şişirme haberler bunlar Dikilitaş klübü böyle açıklamalar yapacağına sahada yalvaran futbolcularına çeki düzen versin..Tekirdağspor sert oynamadı dışardan görülen şuydu Dikilitaş ikili mücadele bakımından çok geride kaldı..Tekirdağspor iddaalı gelseydi 3 olur 5 olurdu zaten Dikilitaşın üstüne gitmediler :))

felix dedi ki...

Tekirdağspor iddialı gelseydi 3 olur 5 olurdu
diyen arkadaş a birkaç soru sormak isterim.
Dikilitaş ın kaçırdığı onca gol fırsatı için
ne diyeceksin ( yalnızca kalecinin kurtardığı
3 tane gollük şut vardı. diğer kaçanları saymıyorum)
Tekirdağın bu maçta iddiasının kalmadığı doğru.
Ancak ilk yarıdaki maçta iddiaları vardı ve
Dikilitaş o maçı Tekirdağda kazandı :)))
Buna ne yorum yapacaksın?

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...