Salı, Nisan 15, 2014

Çavuşbaşıspor altyapı seferberliği başlattı

Beykoz İlçesinin başarılı kulüplerinden Çavuşbaşıspor Futboldaki yeni yapılanmanın ardından geleceğe umutla bakıyor. Beykoz'da tam bir futbolcu fabrikası konumunda olabilecek bir konuma sahip olan ve beldede tek spor kulübü olanın avantajı ile yoluna devam eden kırmzı-beyazlı ekipte futbol okuluna kayıtlar devam etmekte.
Hafta sonları Kulüp Halı Sahasında Saat 10.00 da başayıp devam eden antrenmanlardaki neşeli ortam ailelerce de takdir ediliyor.

1898195_629655583755991_271167247_n
Çavuşbaşıspor Futbol Okulunun son çalışmasını takip eden Kulüp 2.Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Ali İhsan Ayar kendileri açısından geleceğin çok büyük başarılara imza atacak şekilde şekilleneceğini söylerken, "Çavuşbaşıspor sadece işine odaklı antrenörleri ile mütevazi bir kulüp görünümünü muhafaza etmekte. Belki pek çok kişi bilmez ancak, bugün Beykoz 1908 A.Ş. Altyapısının büyük çoğunluğu kulübümüz bünyesinen oraya gönderdiğimiz isimlerden oluşmakta. U15 ve U14 Yaş Gruplarında yaşadıkları şampiyonluğu bizlerde sevinçle karşıladık. İçimizden, bünyemizden çıkan isimlerin yakalamış olduğu başarılara gururlanmamak ne mümkün "şeklinde konuştu.

z1

Ali İhsan Ayar şu anda Çavuşbaşıspor'da yeni başlayan dönem ile birlikte tüm yaş kaetgorilerinde başarıdan başarıya koşacak bir yapılanmanın başladığına dikkatleri çekerken, "Hafta sonları gerçekleşmekte  olan futbol okulumuzda çalışmalar halı saha tesislerimizde devam etmekte. İnşallah kısa bir zaman içinde toprak zeminli sahamızdan kurtulmuş ve dört dörtlük bir suni zeminli sahaya kavuşacağımız günleri hep birlikte yaşayacağız. Bu konuda ciddi bir mesafe katedildi. Buraya geçtiğimiz anda futbol altyapı takımlarımız için müthiş bir potansiyeli de yakalamış olacağımızdan eminiz. Çavuşbaşı bilindiği üzere bir belde idi, şimdilerde mahalle konumunda. Bu sebeple oldukça geniş bir alana yayılmış bir bir konumumuz var. Biz her bir mahallemizden futbol okulumuza katılacak istekliler içinde onların ulaşımlarının sağlanmasında bazı konuları gündeme aldık. Bu konuyu çözüme kavuşturduğumuz anda aileler kulübümüze çocuklarını güven içerisinde gönderecektir. Futbol Okulumzda Hakan ve Barış Hocalarımız gibi yetenekli isimler ile Okan Hocamız gibi genç bir arkadaşımız geleceğin yıldızlarını çalıştırmaya devam etmekteler" diye konuştu.

1966853_629654407089442_1551274594_n

Öte yandan Çavuşbaşıspor Futbol Okulu çalışmalarına  Okul antrenörleri nezaretinde devam ederken, kayıtlar ile ilgili yapılan açıklamada, hafta sonları kulüp halı saha tesisi ve kulüp binasına kayıtların alıncağı bilgisi iletildi. Yaşar Şahin Başkanlığındaki Çavuşbaşıspor Yönetimi tepeden tırnağa bir değişim rüzgarı estirirken düzenli halde gerçekleşen Yönetim Kurulu toplantılarında bir birinden değişik projeler üzerinde çalışılmakta. A Takım düzeyinde de yeni sezonda hedef çıtasını yükseltmeyi düşünen yönetim, butün bu düşüncelerin gerçekleşmesi için yakın bir zamanda ihalesi gerçekleşecek olan sahalarının suni çime çavuşmasının da bir mihenk taşı olduğu kanaatinde.

HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U16 Şampiyonası 2. Tur Sonuçları

 Türkiye U16 Futbol Şampiyonası'nda 2. tur, 4 grup merkezinde oynanmaktadır...