Pazartesi, Nisan 14, 2014

Çatalcaspor ilk hedefine ulaştı

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup'ta sezon başında kendine belirlediği 3.lig hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen Çatalcaspor bugün Çatalca sahasında oynadığı Kozlu karşılaşmasından aldığı 4-0’lık galibiyetle ligin bitimine bir hafta kala 3.lig için play-off oynamayı garantiledi.
Yıllar sonra ilkkez 3.lige bu kadar yaklaşan sarı kırmızılı ekip ligi kayıpsız olarak bitirmek istiyor.
Çatalca sahasında oynanan karşılaşmada Kozluspor’u konuk eden Çatalcaspor rakibi karşısında rahat bir oyun sergileyerek daha maçın başından itibaren oyunda etkisini hissettirdi. Bu ataklarla gol pozisyonlarına rahat giren ev sahibi taraftarının da desteğini arkasına aldı.

Goller üst üste geldi
Karşılaşmaya hızlı başlayan Çatalcaspor 14.dakikada Osman’ın attığı golle öne geçmeyi başardı. Bu golle 1-0’lık üstünlüğü eline alan ev sahibi bunun verdiği moralle ikinci gol için mücadelesini arttırdı. Maçın 26.dakikasında bu kez Fatih kendisinin ilk takımının ikinci golünü atarak farkı ikiye çıkarttı 2-0. Üst üste bulduğu gollerle rakibi üzerinde ezici bir üstünlük sağlayan Çatalcaspor’un 42.dakikada geliştirdiği atakta kozlu Cezaalanına gelen topa iyi yükselen Murat Tamburacı güzel bir kafa vuruşu ile topu filelere gönderdi 3-0. Karşılaşmanın ilk yarısında üst üste gelen gollerle 3-0 önde kapatan Çatalcaspor ikinci yarıda biraz daha rolantide top oynamasına rağmen bir çok gol pozisyonuna girdi. Bu pozisyonlardan sadece birisinde 67.dakikada Fatih’in golü ile karşılmaşmanın skoru belirlendi 4-0.

Yıllar sonra ilkkez
Çatalcaspor yıllar önce statü değişikliği olmadan önce tekirdağda 1993 yılında oynadığı 3.lige terfi maçlarından sonra ilkkez ligin bitimine bir hafta kala 3.lig için play-off oynama hakkı kazandı. Yıllar sonra büyük bir başarıya imza atan kulüp Başkanı Hasan Gökçe ve yönetim kurulu, teknik Direktör Kadir akbulut ve teknik ekibi, oyuncular Çatalcaspor tarihine isimlerini şimdiden altın harflerle yazdırdılar.


HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR


[gallery link="file" ids="120972,120971,120970,120973"]

1 yorum:

Cahit Çıkmaz Çatalca dedi ki...

Tebrikler arkadaşlar. Bu serinin devamını önümüzdeki haftalar da da devamını dilerim. Durmak yok seriye devam.

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...