Perşembe, Nisan 10, 2014

Bayrampaşa Denetim bir puana razı oldu

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı çalışanları halı saha futbol turnuvasında ilk kez sahaya çıkan Bayrampaşa Denetim altı kişi kalan rakibi karşısında son dakikalarda yediği golle bir puana razı oldu.



İki takımın da mutlak galibiyet için sahaya çıktıkları ve yer yer mücadelenin sertleştiği karşılaşmada kaptan Erdal'ın çift sarı kartla oyundan atılmasıyla altı kişi kalan İnsan Kaynakları son dakikalarda Zübeyir'in attığı golle bir puanı kurtardı. İnsan Kaynaklarında ileri uçta görev yapan ve ilk maçın ikinci devresinde oyuna dahil olduktan sonra etkili oyunu ve yaptığı estetik hareketlerle tribünleri coşturan Osman Demir'in sakatlığına birde savunmanın önemli isimlerinden Serhat'ın maç öncesinde ısınırken yaşadığı sakatlık eklenince kadroda zorunlu değişikliklere gidildi. Mücadelede Bayrampaşa Denetim'in golleri Atilla (kk), Servet (2) ve Muammer'den gelirken, İnsan Kaynakları'nın gollerini Erdal (2), Özgür ve Zübeyir attı 4-4.


IMG_7222
MAÇIN YILDIZI: Zübeyir Çelik (İnsan Kaynakları). Maç boyunca çok koşan ve mücadele eden oyuncu özellikle kaptan Erdal'ın oyundan atılmasından sonra takımını toparlayan isim oldu. Son dakikalarda attığı şık golle de takımının sahadan puansız ayrılmasına engel olarak maçın yıldızı olmayı hak etti.


IMG_7224
MAÇIN EN CENTİLMEN OYUNCUSU: Mustafa Kala (Bayrampaşa Denetim). Bayrampaşa Denetim takımının kaptanı, lideri ve kısaca her şeyi olan Mustafa Kala, turnuvadaki başarılı çizgisini hiç bir zaman bozmuyor. Takımı adına çok koşan, mücadele eden ve takımını ateşleyen isim olan tecrübeli oyuncu, saha içindeki güzel tavırlarıyla da herkese örnek oldu ve maçın en centilmen oyuncusu olmayı sonuna kadar hak etti. 


HABER: ULAŞ BÜTÜNER


[gallery link="file" columns="4" ids="120495,120497,120498,120499,120501,120502,120503"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...