Çarşamba, Nisan 16, 2014

BAL Play Off kura çekimi tarihi belli oldu

TFF İstanbul İl Başkanlığı Sitesi’nde bugün duyurulan TFF Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan imzalı metinde, BAL Play Off karşılaşmalarının kura çekimi 22 Nisan 2014 Salı Günü Orhan Saka Amatörler evinde yapılacak ve maçlar 27 Nisan-4 Mayıs tarihinde oynatılacağı açıklandı.

TFF Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Ersan, BAL Kulüp Başkanlıklarına başlıklı metinde, ‘’2013-2014 Sezonu BAL Müsabakaları bu hafta sonu oynanacak müsabakalar ile son bulacak. Bilindiği gibi bu hafta sonu tüm ülke genelinde Açık Öğretim sınavları var. Gruplarında birincilik ve ikincilik, il küme düşme ve ligin son iki takımlarının küme düşmelerinin belirleneceği müsabakalara katılacak takımlardan bir tanesinin 3 (üç) ve daha fazla sporcusunun hafta sonu yapılacak olan Açık Öğretim sınavına girmesi nedeniyle kulüplerin birinden sınav belgeleriyle birlikte erteleme talebi geldiğinde bu maç ve grupta bu maçı ilgilendiren diğer maçlar 21 Nisan 2014 Pazartesi günü oynanacaktır. Diğer tüm müsabakalar ise  takımların 3 ve daha fazla sporcusunun Açık Öğretim sınavına girmesi durumunda bile erteleme yapılmayıp 19-20 Nisan 2014 tarihlerinde oynanacaktır.

Gruplarında birinci ve ikinci olan takımların play-off müsabakalarının 1.Kademe eşleşme kura çekimi 22 Nisan 2014 tarihinde saat 14.30’da grup ikicisi takım yetkililerinin katılımıyla İstanbuş’da Orhan Saka Amatörler Evi’nde yapılacaktır. 1.Kademe müsabakaları istisnalar dışında (puan ve averaj eşitliği olması halinde vb.) 26-27 Nisan 2014 tarihlerinde belirlenecek tarafsız grup merkezlerinde oynanacaktır. Play-off 2.kademe müsabakaları ise 1.Kademe müsabakalarında herhangi bir olumsuzluk olmaması halinde 3-4 Mayıs 2014 tarihlerinde TFF Amatör işler kurulunca yapılacak eşleşme sonrası 9 ayrı grupta oynanacak ve 2013-2014 sezonunda TFF 3.Lig’e çıkacak 9 takım belirlenecektir.

2013-2014 Sezonu Bölgesel Amatör Lig grup müsabakalarını Fair-Play ölçülerinde tamamlayan tüm BAL kulüplerimize teşekkür eder, son hafta müsabakalarına, play-off müsabakalarına ve ilde oynanacak baraj müsabakalarına katılacak tüm takımlarımıza başarılar diler, bilgilerinizi ve gereğini rica ederim'' denildi.


1 yorum:

hakan dedi ki...

istanbul play out ne zaman oynanıcak tarih olarak ?

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...