Salı, Nisan 08, 2014

Bahçelievler zor şartlara rağmen ayakta

Bir dönem Türkiye'nin en büyük ilçesi olan Bahçelievler'in amatör ligdeki temsilcisi zor şartlar altında yaşam mücadelesi veriyor. Yeşil-Beyazlılar buna rağmen gruplarında zirvede.



İstanbul 2. Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele eden ve Yenişehirspor'la birlikte zirveyi paylaşan Bahçelievlerspor çalışmalarını ilçe merkezindeki toprak sahada yapıyor. Transfer yapamayan ve ilçe gençleriyle mücadele eden Bahçelievlerspor'un en büyük sıkıntısı tesis. Yeşil-beyazlı ekibin antrenmanlarını yaptığı ilçe merkezindeki toprak sahada elektrik yok. Futbolcuların hepsi çalıştığı için akşam yapılan Bahçelievlerspor antrenmanları adeta karanlık altında geçiyor, sahayı sadece, dışarıdaki elektrik direklerinden gelen zayıf ışıklar aydınlatıyor. Bahçelievler Stadı'nda ayrıca su da olmadığından futbolcular idman sonrası duş alamıyor.


Tüm bu olumsuzluklara rağmen Bahçelievlerspor 11. Grup'ta oynadığı altı maçta beş galibiyet bir beraberlik aldı. Üstelik Güngören Doğuspor maçında kalecisi gelmediği için Yeşil-Beyazlı ekip kaleye forvetini koymak zorunda kaldı. Buna rağmen Bahçelievlerspor maçı 2-1 kazanmasını bildi.


Takım Kaptanı ve aynı zamanda teknik direktör Yakup Papatya,  Bahçelievler halkının ilgisizliğinin kendilerini üzdüğünü, her şeye rağmen özverili bir grup futbolcuyla ilçenin adını en iyi şekilde duyurup 1. Amatör Lig'e yükselmeyi hedeflediklerini kaydetti.


HABER: EFKAN BUCAK


[gallery link="file" columns="5" ids="120130,120131,120132,120133,120134"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...