Salı, Nisan 15, 2014

Altunçayspor gol yağdırdı

Düzce 2.Amatör Ligi bu hafta oynanan müsabakalarla devam etti. Şiralık-1 stadında saat 12.00 de başlayan Yaylaspor ile Altunçayspor karşılaşı. Altunçayspor güzel bir futbol ile deplasmandan 4-2 galibiyetle döndü.

Altunçay köyünden gelen çok sayıda seyirci vardı. Güzel bir bahar havasında oynanan müsabaka çok zevkli ve çekişmeli geçti.Her iki takım mutlak galip gelmek için sahaya çıktılar. İlk yarı zevkli ve çekişmeli geçti, ikinci yarı Altunçayspor oyuna hakim oldu.Maçın yıldızı Altunçayspor oyuncusu İslam oldu. Altunçayspor genç kadrosu ile dikkatleri çekerken,Yaylasporda köyün yaşlı oyuncuların takımına sahip çıkmaları sevindirici idi. Son yıllarda sahalarımızda az görülen centilmenlik örneği yaşandı. Maçtan sonra her iki takım oyuncuların hepsi birbirlerine sarılarak güzel bir tablo sergilediler. Altunçayspor oyuncuları iki haftadır çok güzel futbol sergilediler Altunçay tarafı güzel  futbol oynadıklarını hak ettiklerini söylediler.Altunçayspor seyircileri maç boyunca takımlarını sürekli desteklediler. Altunçayspor maçtan sonra araba  konvoyu yapıp Boğaziçi Yeşil vadi restaurant ta oyuncularına yemek ziyafeti çekti daha sonra  Altunçay köyüne  döndüler, Altunçay aldığı bu galibiyetle puanını 3 yaparken, Yayla 'nın hiç puanı yok. Altunçay haftaya sahasında Çamlıspor ile oynarken, Yayla Saçmalıpınar ile oynayacaktır.

STAT: Şıralık
HAKEMLER: Ahmet Kara***,Hakkı Benli**,İsmail Karakaya****
YAYLASPOR: Ferdi***Uğur*Kerem*Emre*H.İbrahim*,Ömer*Osman*Ali*Samet*(80.dak.Metin),Hasan**(67.dak.Ferdi),Barış*(55.dak.Emin)
ALTUÇAYSPOR: Mücahit***,Alican****,Yasin***Hüseyin**(65.dak.Selçuk),Uğur**,Ekrem**,Ali**(82.dak.Feyzullah),Burak**Muhammed***.,İslam****,Cem**Cumali**(88.dak.Emin)
SARI KART: 82.dak.Ali,(Altunçayspor),25.dak.Ömer,44.dak.Kerem(Yayla)
GOLLER: 34.70.88.dak.İslam,20.dak.Cumali,(Altunçay).30.dak.Barış,68.dak.Osman (Yayla)


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU


[gallery link="file" ids="121380,121381,121382,121383"]

1 yorum:

ali dedi ki...

çok tşkkrler abicim haberi için..elinize sağlık..bu hafta çamlıspor maçına bekliyoruz cumartesi günü

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...