Çarşamba, Nisan 09, 2014

Ali Caboğlu: Şampiyon biziz

Düzce 2.Amatör Ligi B Grubunda Cumayeri Belediyespor, Çamlıspor, Altunçayspor, Yaylaspor, Saçmalı Pınarspor ile mücadele eden Kabalakspor kulüp başkanı Ali Caboğlu açıklamalarda bulundu.
Düzce 2. Amatör Ligine yeniden dahil olan Konuralp temsilcisi Kabalakspor kulübü, daha önceleri uzun yıllar  Düzce ilinde mücadele  etmiş, fakat maddi ve manevi destek bulamamasından dolayı uzun süre kapatılmıştı.Bu yıl tekrar liglerde mücadele etme kararı aldı.

ÇOK ESKİ BİR KULÜBÜZ
Uzun yıllar önce Kabalak köyünü  liglerde temsil ettiklerini  fakat  maddi ve manevi olarak yıprandıklarını ve liglere ara vermek zorunda kaldıklarını ifade eden  takımının yönetim kurulu başkanı Ali Caboğlu “Kabalakspor Kulübü olarak futbol  faaliyetleri  1992  yılında kurulmuştur.  Konuralp beldesinde futbol’un renkli olduğu o yıllarda önemli başarılar elde eden kulübümüz 2. amatörde oynadığı sırada iki  şampiyonluk yaşamıştır.

İMKANLARIMIZ KISITLI
Üç  yıldır maddi imkansızlıklar nedeniyle amatör liglere katılamadık.  Ancak geçen sene zor zahmet lige katılım payını toplayarak  2.amatöre lige katıldık.Bu yılda aynı olayı yaşadık. Büyük çoğunluğu köyümüz  gençlerden oluşan iyi bir kadromuz var.Takımda çok tecrübeli oyuncularımız var.

DSCF0302

BU SEZON LİGDE HEDEFİMİZ CENTİLMENLIK OLACAKTIR
 Uzun süren bu sessizliği bozmak ve köyümüzün gençlerini spora kazandırmamız için yola çıktık. Köyümüz  gençlerinden oluşan bir kadro ile yola çıktık. Tabi bu kadronun yanına dışarıdan üç oyuncu kattık. Asıl hedefimiz centilmenlik ve fair play olacak. Bu centilmenliğimizi Altuncayspor maçı sonrasında gösterdik.En büyük sorunumuz köyümüzden maddi ve manevi destek bulamayışımızdır. Hedefimiz başta Kabalaksporu  ve köyümüzü en iyi şekilde temsil etmektir”dedi

BU SEZON HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK
Konuşmasının sonunda bu yıl hedeflerinin şampiyonluk  olduğunu söyleyen Caboğlu şunları ilave etti” Hedefimiz  grubu en iyi bir şekilde bitirmek ve şampiyon olmaktır.Geçen yıl kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu bu yıl tecrübeli oyuncularımızla alacağımıza inanıyorum. Çekilen kura çekimi sonrası güçlü bir gruba düştük. Grubumuzda bulunan tüm takımlarda lige şampiyonluk parolası ile giriyorlar. Tabi ki bizde yönetim kurulu olarak teknik ekip ve futbolcu kadromuza güveniyoruz.

ALİ CABOĞLU BÜTÜN TAKIMI YENECEK GÜÇTEYİZ  
Sezonun ilk maçını Akçakoca şehir stadında 6-Nisan 2014 Pazar günü  oynadık iyi bir futbol ile Altunçayspor kulübünü açık ara ile 6-2 yendik buda bize gösteriyorki bu yıl kesinlikle şampiyonluk istiyoruz. Takımımız maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Hedefimiz güzel bir futbol sonra rakibimizi bir bir yenerek sezona şampiyon olarak girmek istiyoruz istiyoruz.

KAYIKÇI KOLTUK SANAYİSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Bu sezon takımın sponsorluğunu üstlenen Kayıkçı koltuk bizleri çok mutlu etti,köyümüzden pek yardım alamıyoruz,Köyümüzün çoğunluğu Düzce sanayisinde çalışmaktadır,buna mukabil destek göremiyoruz.


DSCF0304

MÜKEMMEL SEYİRCİ POTANSİYELİMİZ VAR
Bizleri destekleyen çok iyi seyircimiz var ,bütün maçlarımıza özverilerini ortaya koyup Düzce sporunda renkli bir sima olarak ilgi çekmektedirler.Hepsine buradan çok teşekkür ediyorum.Onlar 12.adam rolundedirler,bizleri destekledikleri için bizde onlara şampiyonluk hediye etmek istiyoruz.

KÖYÜMÜZ OKULUNDA İYİ BİR BEDEN ÖĞRETMENİNE SAHİP DEĞİLİZ
Köyümüz aslında bireysel sporları yapabılecek yetenekli çocuklarımız var,fakat oklullarımızda spora önem verilmediği için Düzce merkeze de gidip gelmesi sıkıntı olduğu için yetenekli gençlerimizi bu yöne kaydıramıyoruz.Muhtarımız spora biraz ilgisini gösterse çocuklarımız her sporu başarabilecek güçtedirler.

TURGAY DİNÇ HOCAMIZA GÜVENİYORUZ
Turgay hoca köyümüzün damadı olup sporu seven iyi bir hocamızdır bizlere bu konuda yardımcı olmaktadır.İnşaallah bu yıl hedeflediğimiz şampiyonluğu bize getirir.Bütün özverisiyle çalışmakta çaba sarf etmektedir.

DÜZCESPORTİF SİTESİ VE GAZETESİNİ ÇOK İYİ TAKİP EDİYORUZ
Düzcesportif gazetesini ve sitesini takip ediyoruz sizleri tebrik ediyorum bu özverili çalışmalarınızdan dolayı , Düzce'ye spor adına çok veriyorsunuz şimdiye kadar yapılmayanları yapıyor Düzce sporuna hizmet ediyorsunuz. Sizlere bizde başarılarınızın daim olmasını diliyoruz.

RÖPORTAJ: İBRAHİM TUZCU
 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...