Pazartesi, Nisan 14, 2014

Akatlarspor yükselişte

İstanbul 2.Amatör Lig 6.Grup’takımlarından Akatlarspor, Beşiktaş Belediyesi Çilekli Stadında grubun puansız takımlarından İkinci Nesil'i misafir etti. Çekişmeli geçen mücadeleyi farklı kazanan Akatlarspor haftayı 3 puanla kapayan taraf oldu.

Samet Tükenmez, Şahin Dolu ve Selma Ardalı hakem triosunun mükemmel bir yönetim gösterdiği mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi ekip 10.dakikada İrfan'ın attığı kafa golü ile 1-0 öne geçti. Farkı arttırmak isteyen Beşiktaş temsilcisi Akatlarspor, tüm hatları ile yüklenirken kontra topta yakalanıp kalesinde golü gördü. 22.dakikada Ayaz, İkinci Nesil adına attığı gol ile maçta dengeyi sağladı. Ev sahibi yediği şok golün ardından yaptığı ataklarla İkinci Nesil Kalesinde net pozisyonlar üretmeye başladı. 38 ve 40.dakikada golcü futbolcusu İrfan ile iki gol bulan Akatlarspor mücadelenin ilk yarısını 3-1 önde kapadı.

İkinci yarıdada üstünlüğünü sürdüren Akatlarspor 3 gol daha atmayı başardı. Konuk ekip İkinci Nesil'in Berat ile bulduğu gol maçın skorunu belirledi 6-2. 10 puana yükselen Akatlarspor önümüzdeki hafta Aksarayspor'un konuğu olurken, Kağıthane temsilcisi İkinci Nesil ise evinde Molla Aşkı takımı ile karşılaşacak.


HABER-FOTOĞRAF: ALİ RIZA SUBAŞI


 


[gallery link="file" ids="121013,121009,121011,121012"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...