Perşembe, Nisan 17, 2014

Adapazarı fena karıştı!

4 yıldır mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig’e, bitime bir hafta kala veda eden Adapazarıspor’da ortalık karıştı. Yönetim “Kongre” dedi. Son maça ise gençlerle çıkılacak.


Adapazarı yerle bir!
4 yıl sonra lige veda eden Adapazarıspor’un idman yapmadan maça gittiği ortaya çıktı. Milyonlar harcandı, ama elde var sıfır.

Bölgesel Amatör Lig, ilk kurulduğunda tarih 29 Haziran 2010’u gösteriyordu. O gün yola çıkan takımlarımızdan biri Adapazarıspor’du. Adapazarı Belediyesi’nin bünyesinde kurulan Mavi-Beyazı Takım binlerce lira harcadı, ancak bir türlü 3ncü Lige çıkamadı. Bu durum tam 3 yıl sürdü. Ardından geçtiğimiz sezonun başında ‘mega yönetim’ diye tabir edilen bir oluşum gerçekleştirildi. Yönetimde bulunan isimlerin çoğu, Sakaryaspor’un eski yöneticisiydi.

Adapazarı son

Bu sezon 800 bin lira havaya uçtu
Dev yönetimin göreve gelmesinden sonra herkes Adapazarıspor’un kesinlikle 3ncü Lige çıkacağını düşünüyor, hatta Sakaryaspor ile karşılaştırılıyordu. Sezona Blerim Mula ile başlandı, ama tutmadı. Daha sonra yola Yardımcı Antrenör Ercan Konuklar ile devam edildi. Sonra Sakaryaspor’un eski Teknik Direktörleri’nden Necmettin Sert ile anlaşıldı, ancak o da 4 maç dayanabildi. Antrenörlüğe tekrar Ercan hoca geldi, ama yine olmadı. Onca transfer yapılırken harcanan paranın yaklaşık 800 bin lira olduğu söyleniyor.

İşte düşüşün son sebebi
Alınan ilginç sonuçların ardından, ligin son 2 haftasına girildi. Rakip Beyköy Belediye ve mutlak kazanılması gereken bir maçtı. Ancak takım birden karıştı. Alacaklarını isteyen futbolcular, perşembe günü idmana çıkmadı. Cuma günü ise Karaman Sentetik Tesisleri’nde Süper Amatör Lig Play-Off maçı olduğu için yine idman yapılmadı. Ardından Düzce’ye gidildi ve idmana çıkmadan maça çıkıldı. Sonuç hüsran oldu. Adapazarıspor 3-1 yenildi ve 4 yıllık Bölgesel Amatör Lig serüveni bitti.

HABER-FOTOĞRAF: SİNAN KOLCU

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 4 Mayıs 2024 Cumartesi Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...