Pazartesi, Mart 17, 2014

Yenibosnaspor, Edirne'den puanla döndü

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup'ta mücadele eden Yenibosnaspor, lider Edirnespor Gençlik karşısında golsüz berabere kaldı ve İstanbul'a bir puanla döndü. Yenibosnaspor 7 hafta sonra 2 puan bıraktı.


Yenibosnaspor, Edirnespor GK’ya büyük bir jest yaparak maça üzerinde “Edirnespor’a 3.Lig Yolunda Başarılar Dileriz” yazılı pankartla çıktı. Maçın 47.dakikasında Yenibosnalı futbolcunun omuzu çıkınca sahaya ambulans girdi ve maça 10 dakika kadar ara verildi. Maçın ilk 15 dakikasında etkili olan taraf Yenibosna oldu. Ardından Edirnespor GK oyunun kontrolünü eline aldı. İlk yarının sonlarında Edirnespor GK Uğur Kapusuz ile yakaladığı çok önemli iki fırsatı değerlendiremedi ve takımlar soyunma odalarına golsüz eşitlikle gittiler. İkinci yarıda da etkili olan taraf Edirnespor GK idi. Ama istedği golü bir türlü bulamadı. Maçın 83.dakikasında ev sahibi takımda kaptan Orhan Küçükertuğrul ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 85’te Ali Tayfun Akbey kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu ağlarla buluşturamayınca Edirnespor GK galibiyetten oldu.


KAYNAK: www.sporextra.net

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...