Pazartesi, Mart 17, 2014

Vefa gürledi

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta Vefa, Lüleburgaz deplasmanında gürledi. Yeşil beyazlılar rakibini 7-3 mağlup ederek moral depoladı.

Lüleburgaz Stadı’nda oynanan karşılaşmanın 14.dakikasında Hakan Açıkalan’ın ara pasına iyi hareketlenen Selim takımını öne geçirdi.1-0 25.dakikada Cenker skoru eşitledi. 29.dakikada Aydın Vefa’yı 2-1 öne geçiren golü kaydetti. 35.dakikada Selim sol kanattan ceza sahasına girdi ve topu Emrah’a aktardı. Emrah farkı 2’ye yükseltti.  37.dakikada Hakan Açıkalın sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortada Emrah fileleri havalandırdı.4-1  İlk yarının son dakikalarında Lüleburgazsporlu Berkan kaleci Hakan ile karşı karşıya kaldı ve kendini yere bıraktı. Maçın Hakemi Berkan’a aldatmaya yönelik hareketinden dolayı ikinci sarı kartla ihraç edildi. İlk yarı 4-1 Vefa’nın üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda  59.dakikada Emrah sağ kanattan ceza sahasına ortaladı. Hakan Açıkalan’ın şutunda fark 4’e çıktı. 63.dakikada Lüleburgaz atağında Onurhan ceza sahası içerisinde vurduğu top kaleci Hakan’ın uzanamayacağı noktaya gitti.5-2 72.dakikada Sinan’ın sol kanattan ortasında Onur’un şutu ağlara gitti.6-2  78.dakikada Lüleburgaz atağında maçın Hakemi ceza sahası içerisinde yaşanan karambolde penaltı noktasını gösterdi. Onurhan penaltıyı gole çevirdi.6-3 80.dakikada Vefa, Selim ile bir gol daha buldu7-3 Maçta başka gol olmadı ve 10 golün atıldığı mücadeleyi Vefa kazandı.


KAYNAK: www.vefaspor.com

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...