Pazartesi, Mart 17, 2014

Üner: 3.Lig'e çok az kaldı

Arnavutköy Hasan Doğan stadında oynanan son karşılaşma sonrası önemli açıklamalar yapan Başkan Üner, Kuştepe karşısında sergilenen hırslı futbol karşısında alınan galibiyet çok anlamlıdır dedi.


 


IMG_6489



''Misafir takımı korumamın gerektiğini hissettim''
Üner yaptığı açıklamada, ''Yıldıztabya stadında yöneticilerime hocalarıma ve futbolcularım yapılan çirkin saldırı sonrası tüm Arnavutköy ve Arbede taraftar grubu toplanarak tek yürek oldular. Maç gününü beklemeye başladılar. Gözle görülür tehlike son anda dikkatime Cuma günü acil olarak emniyet güçlerini haberdar ederek en azından misafir takımı koruma altına alma gerekliliğini hissettim. Yaşanan onca kötü olaya rağmen en nihayetinde gelen bizim konuğumuzdur ve can güvenliğini kesinlikle sağlamamız gerektiği bilinciyle maç saatinde gereğinden fazla emniyet gücünü sahamızda görmemiz bizleri sevindirdi. Bu konuda Emniyet güçlerimize gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ederim. Cumartesi akşamı arbede tribün liderlerini acil toplantıya çağırarak sağduyuya davet ettim. Sonuçta futbolcuların yaşanan olaylarda hiçbir suçu yok hepsi bizim kardeşimizdir. Karşılaşma içinde kötü tezahürat olabilir spor camiamızdan bu konuda yönetim kurulu olarak özür dileriz. Ama bu gibi olaylarda daha önce yaşanmışlıkların büyük etkisi vardır'' dedi.


IMG_5709


''Hedefe ulaşacağız''
Üner sözlerine şöyle devam etti: Maç sonrası içimde büyük bir coşku oluştu ve 6 yılda bölgesel amatör lig şampiyonluğuna sayılı dakikalar kala yaşanan galibiyet inanılmaz oldu. Kendi seyircimiz önünde aldığımız bu 3 puan beklide ligin kırılma noktası olmuştur. Artık önümüze bakacağız. Çalışmalarımıza daha farklı açılardan bakarak 3. lig hedefimize odaklanıyoruz. Final maçları sonrası Allah izin verirse 3.lige çıkarsak Arnavutköy ilçesi spor projeleri ile büyük bir sıçrama yapacaktır. Ben inanıyorum ki teknik direktörümüz Adnan Keskin yönetiminde Arnavutköy Belediyespor hedefine ulaşacaktır.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT DEMİRCİ

2 yorum:

İSMAİL KARABULUT. dedi ki...

ADAMLARIN OLDUĞU BİR CAMİADA ÇALIŞTIĞIM VE HİZMET ETTİĞİM İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM.

46 YILLIK HAYATIM DA GÖRDÜĞÜM ENDER ,DÜRÜST VE KALİTELİ ,ADAM GİBİ ADAM ,ERCAN ÜNER BAŞKANIMA VE ARNAVUTKÖY HALIKINA ŞAMPİYONLUK VE 3.LİĞ VE DAHA İYİ YERLER YAKIŞIR..
ALLAH YOLUMUZU AÇIK ETSİN..
İNŞALLAH DAHA GÜZEL GÜNLER BİZİM OLUR.

'''''''''''' BAZI İNSANLAR VARDIR Kİ, SELAM VERİRLER VE SELAMLARINDAN İS KOKUSU GELİR...
BAZILARI DA VARDIR Kİ, SELAM VERİRLER VE ONLARIN SELAMINDAN MİSK KOKUSU GELİR.'''''' ( HZ.MEVLANA )

ERCAN BAŞKANIN SELAMINDAN MİSK KOKUSU GELİYOR. .. ismail karabulut
Arnavutköy belediye spor kaleci antrenörü.

CİHAN dedi ki...

BAŞARILARINIZ DAİM OLSUN BAŞKAN RABBIM HERŞEYIN HAYIRLISINI VERSIN INŞ EL ELE CIKICAZ BU GRUPDAN TEK KARDEŞ ARNAVUTKOY

SULTANBEYLİLİLER...

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...