Pazartesi, Mart 10, 2014

Silivri’de 1 puan kaleci Barış’ın

TFF Spor Toto 3. Ligde zirve hesapları yapan Karagümrük ve Silivrispor arasında oynanan lig maçında taraflar birbirleri üzerinde hakimiyet kuramadı ve müsabaka başladığı gibi 0-0 tamamlandı.


 


TFF 3. Lig 1. Grupta Play-Off hesabı yapan Silivrispor ile Karagümrük karşı karşıya gelirken, müsabaka son derece soğuk ve yağışlı bir havada başladı. Silivrisporlu taraftarlar takımlarını desteklemek için 2 otobüs Fatih Karagümrük’e gelirken, maç öncesi yaptıkları tezahüratlarla takımlarını ateşlediler.


 


TARAFTARLAR ARASI DOSTLUK MESAJLARI
Karagümrük taraftarı ise Silivri’den gelen taraftar grubuna sevgi gösterisinde bulunarak Fair-Play örneği sergilendi. Karşılaşmaya Silivrispor iyi başladı. Zaman zaman tehlikeli ataklar düzenlese de bunlardan bir sonuç alamadı. Maç ortada gibi gözükse de ilk yarıda ev sahibi ekip Karagümrük biraz daha atak oynayan taraftı.


 


İLK KIRMIZI KART GÜMRÜK’E
Karagümrükten Barış müsabakanın 26. dakikada rakibine sert girince maçın hakemi tarafından direk kırmızı kart gördü. Zaman zaman saha içinde gerginleşen maçın ilk yarısında her iki takım da gole dönük olan açık bir oyun oynadı. İki takım da net gol pozisyonları yakalasalar da değerlendiremediler. Özellikle 26. dakikada Karagümrük’ten Barış’ın kırmızı kart görmesiyle rakip takımın hücum hattındaki gardı düştü. Bu dakikalarda Silivrispor daha baskılı ve atak bir oyun sergiledi. Fakat bu kadar baskıya rağmen aradığı golü bir türlü bulamadı. Müsabakanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.


 


SOĞUKLA BİRLİKTE GERGİNLİK DE ARTTI
İkinci yarıya her iki takım da oldukça istekli başladı. Soğuk havaya rağmen canla başla mücadele eden iki takım da taraftarlarından alkış aldı. Oyuncu değişikliklerinin de yaşandığı maçın 64. dakikasında Karagümrük’te 11 numaraları İbrahim çıktı yerine Güven girdi. Silivrispor’da da 69. dakikada Hakan’la Cemal oyundan çıkarken yerlerine Serkan ve Alpertunga girdi. 73. dakikada Karagümrükte Ramazan oyundan çıkarken yerine Recep girdi.


 


KARŞILIKLI KIRMIZI KARTLAR GÖRÜLDÜ
Maçın sonlarına doğru oyun iyice sertleşirken, futbolcuların birbirlerine acımasızca sert girmeleri dikkat çekti. Nitekim 87. dakikada Silivrispor’dan Fuat ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. 89. dakikada ise ikinci yarı oyuna giren Karagümrük’ten Bilal Özkan Silivri ceza alanı içinde rakibine dirsek atınca direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Müsabaka sonunlarında Karagümrük takımı Silivri takımının yarı sahasına oyunu yıktığı rakikalarda Silivrispor’un genç kalecisi Barış birbiri ardına gelin ataklarla mükemmel bir performans gösterdi ve kalesini gole kapattı. Maç başladığı gibi 0-0 tamamlandı.


 


 


STAT: Karagümrük
HAKEMLER: Serhat Ürkmez, Şaban Kambur, Alper Uslu, Mert Büyükgiray
LOCALTİME FATİH KARAGÜMRÜK: İsmail 9, Halil 9, İbrahim 9, Aykut 9, Doğancan 9, Erhan 9, Ömercan 9, Ramazan 9, Kaan 9, Barış 9, Bahrican 9
SİLİVRİSPOR: Barış 9, Fuat 9, Cemal 9, Yunus 9, Mustafa 9, Oğuz 9, Hakan 9, Güray 9, Bülent 9, Erkan 9, Muarrem 9


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...