Salı, Mart 11, 2014

Selvispor'dan Alibeyköy'e tepki

İstanbul U-16  Lig 13. Grup maçında  Alibeyköyspor'a deplasmanda 1-0 yenilen Selvispor’da karşılaşmanın hakemine ve Alibeyköyspor camiasına tepki var.



Selvispor Antrenörü Ahmet Odabaşı, Alibeyköy'de futbol adına üzücü sahnelerle karşılaştıklarını belirterek, "Karşılaşma çok gergin geçti. Alibeyköysporlu oyuncu kasten hakeme topla vurdu, top da gitti hakemin hayalarına çarptı. Hakem Muharrem Gürol Birben düdüğünü çalıp soyunma odasına gitti. Alibeyköylü taraftarlar soyunma odasını bastı. Beş dakika geçmedi, Saha Komiseri Fadıl Kuş bize gelip 'Hakem tuvalete gitti, maç yeniden başlayacak' gibi komik bir ifade kullandı. Böyle koşullarda maça nasıl devam edildi anlamadım" dedi.


Alibeyköyspor'u Zeytinburnu'nda çok iyi karşıladıklarını ancak aynı misafirperverliği göremediklerini belirten Odabaşı, "Biz Zeytinburnu'na geldiklerinde onlara en iyi soyunma odalarını veriyoruz onlar bizi beş kişinin zor sığdığı odaya gönderiyorlar" ifadelerini kullandı.


HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...