Salı, Mart 18, 2014

Sancaktepe Ziganaspor’dan muhteşem gece

İstanbul Sancaktepe ilçesinin Amatör Lig takımlarından Sancaktepe Ziganasporlular, Uğurum Düğün Salonunda düzenlediği muhteşem gecede gönüllerince eğlendiler.



Bordo-Mavili kulübün yöneticilerinin tüm konukları kapıda karşıladıkları ve yakından ilgilendikleri Geceye Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Özgen Nama, Sarıgazi Stad Müdürü Enver Akbulat ve Stad Çalışanları, Sarıgazispor Başkanı Serdar Turhan, Sancaktepespor Teknik Direktörü Yasin Gezgin ve Şampiyon olan Sancaktepespor U16 takımı, Saha Komseri Sevgi Yalçın, Sancaktepe Ziganaspor Yönetim Kurulu, Ziganaspor futbolcuları, futbolcu aileleri ve misafirler katıldılar.


 


Yoğun katılımın olduğu gece, Sancaktepe Ziganaspor Başkanı İhsan Keleş'in açılış konuşmasıyla başladı. Keleş " Zigana Ailesi olarak katılımın arzuladıklarındanda çok olmasından son derece mutlu olduğunu belirterek, Amatör spora ve Ziganaspor olarak altyapıya futbolculara verilen önemi ve değeri anlattı. Yeni kurulmuş bir kulüp olarak katıldıkları üç gruptanda ikinci olduklarını belirten Keleş, artık şampiyon olmak istediklerinide sözlerine ekledi.


 


Sahneye çıkan sanatçıların misafirleri coşturdukları gecede bir konuşma yapan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem " Belediye olarak amatör futbola ve tüm spor branşlarına verdiği desteği anlattı, tesisleşmedeki başarılarına vurgu yapan Erdem, her zaman amatör sporun destekçisi olacağının sözünü verdi." Konuşmasının sonunda Sancaktepe Ziganaspor Başkanı İhsan Keleş, Belediye Başkanı İsmail Erdem'e 58 numaralı Sancaktepe Ziganaspor forması hediye etti.


 


"O Ses Türkiye" yarışmasının finalisti Onur Uğuş'un sahne aldığı gece Tulum ekibinin yaptığı muhteşem gösteri ile son buldu.


 


HABER: Murat Nazik
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr


[gallery link="file" columns="4" ids="116769,116770,116771,116772,116773,116774,116775,116776,116777"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...