Cuma, Mart 14, 2014

Poligon Fethiyespor kulüp binasına kavuştu

Fethiyespor`un 23 Mart 2011 tarihinde İstanbul’da kurulan amatör spor kulübü Poligon Fethiyespor bugün yeni kulüp binasına kavuştu.


 


Kulüp binasının açılışına Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç,  TASKK  Başkanı Ali Düşmez, Poligon Fethiyespor Kulübü Başkanı Şaban Öztürk, ile çok sayıda sporsever ve basın mensupları katıldılar. 


Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç isminin yazılı olduğu forma kendisine hediye edilirken, ‘’Bu güzel formayı alıp, sahalarda fırtınalar estirmek geliyor insanın içinden. Kulübümüzde oynayan tüm futbolcularımızı alınlarından öper, hepsine futbol yaşantılarında başarılar dilerim" dedi.


 


Fethiyespor Kulübü Başkanı Öztürk ise, ‘’Fethiyespor başarıları, dik duruşu, saygınlığı, futbolcularının hırsı, taraftarlarının Fair play ruhlu olmalarıyla her zaman var olmuştur. Kardeş takımımız Poligon Fethiyespor’un da aynı kriterler ve hedef doğrultusunda olduğunu görmek bizleri memnun ediyor. Yeni kulüp binanız hayırlı uğurlu olsun. Hepinize yeni binanızda yeni başarılar ve yeni ufuklar dilerim." diyerek düşüncelerini dile getirdi.


 


Poligon Fethiyespor Kulübü Başkanı Şaban Öztürk ise " Yeni kulüp binamıza kavuşmamızı sağlayan, bizlerden desteklerini esirgemeyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü GENÇ, Fethiye Belediye Başkanı Behçet SAATÇİ, TFF Eski Başkanlarımızdan Haluk ULUSOY, Fethiyespor Kulübü Başkanı  İsmail ÖZTÜRK, Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet AKKOYUN, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali DÜŞMEZ ve TFF çalışanları, İBB Meclis Üyesi Gökan ZEYBEK, İşadamı Engin KEÇELİ, Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcıları Recep YEL, Adnan AYBER, Sevgi ATALAY, Park Bahçeler Müdürü Yüksel TUTAK, Sarıyer Belediyesi çalışanları, Fethiyespor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri ve altyapı sorumlusu Efdal BERK, Fethiyespor gönüllü hemşerisi Devrim ÇETİN, AMK Gazetesi PTT 1.Lig Sorumlusu Sayın Can ÜSTEL, Sarıyer İlçesi Yerel Basını, Poligon Mahallesi Muhtarı Sayın Hasan KILIÇÖZ, Poligon Fethiyespor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri ve tüm kulüp üyelerine, sporcularımıza ve ailelerine, tüm mahalle sakinleri ile emeği geçen herkese teşekkürü borç biliriz" dedi.


Açılış sonrasında futbolcularla yapılan samimi ve eğlenceli sohbetin ardından başarı dilekleriyle katılımcılar kulüp binasından ayrıldılar.


Yerel Futbol Sitesi


[gallery link="file" ids="116006,116005,116004,116003,115998,116000,116001,116002,115997"]

1 yorum:

burak arslan dedi ki...

Ben poligon fethiyesporun altyapı u 13 takım kaptanıyım.Bizlere bu mutluluğu yaşatanlara,hocalarıma ve poligon fethiyespor kulübü sevenlerine teşekkür ederim.

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...