Cuma, Mart 14, 2014

Pendikgücü attı Sancaktepe Ziganaspor yakaladı

İstanbul U14 Ligi 36. Grup'ta şampiyonluk umutlarını sürdüren Sancaktepe Ziganaspor, Sarıgazi Stadında Pendikgücü takımını misafir etti. İlk yarısını geride kapatan Ziganaspor zorlanmasına rağmen ikinci yarıda bulduğu iki golle mücadeleden 2-1 galibiyetle ayrılmayı bildi.


 Sercan Çolak'ın yönettiği mücadeleye iki takımda hızlı başladı, Sancaktepe Ziganaspor iddiasını sürdürebilmek için mutlak kazanması gerektiği maça iyi başlayamadı, oyunda dengeyi sağlayamayan ve organize olamayan Ziganaspor 20.dakikada kalesinde golü gördü. Soldan yapılan ortaya iyi yükselip kafa ile topu filelere yollayan Burak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Kalan sürede Bordo Mavililerin beraberlik için yaptığı ataklardan sonuç çıkmayınca ilk yarı pendik temsilcisinin üstünlüğü ile geçildi.


 İkinci yarıya Ziganaspor hızlı başladı, deplasman takımı Pendikgücü skor avantajını korumak amaçlı oyun sergileyince baskılarını artttıran ev sahibi Ziganaspor 60.dakikada penaltı atışı kazandı, topun başına geçen Aydın topu filelere yollayınca maçada denge geldi 1-1. Beraberlik golünden sonra galibiyet için baskılarını sürdüren Bordo Mavililer 2 dakika sonra galibiyet golünüde buldular, golcü oyuncuları Koray ceza sahası dışından vuruşunda top filelerle buluşunca Ziganaspor 2-1 öne geçti. Maç sonu iki takım futbolcularının birbirlerini tebrik edip başarılar dilemesi centilmenlik adına güzel görüntüler izlememize sebep oldu.


HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...