Cuma, Mart 14, 2014

Öz Muratspor'un gençleri şampiyon oldu

Küçükçekmece ilçesinin köklü kulüplerinden olan U16 Liginde mücadele eden Özmuratspor  ligin son haftasında İstanbul Barışspor'u 6-0 farklı skorla mağlup ederek grup şampiyonu oldu.


Hüsamettin Özkök yönetiminde 11.Grupta mücadele veren Özmuratspor takımı ligi başından sonuna kadar çok iyi bir mücedele verek 13 hafta sonunda en yakın rakibine 5 puan fark atarak 11.Grubun şampiyonu oldu. Siyah Beyazlı takım oynadığı 13 maçta 11 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi alırken attığı 49 golle grupta da en fazla gol atan takım oldu.


Öz Muratspor'un Başkan Vekili İsa Kıran yaptığı açıklamada, ''öncelikle şampiyon olan gençlerimizi tebrik ederim. Öz Muratspor kulübü olarak altyapıya önem veren bir kulübüz. Altyapımızdan yetişen gençlerimizi öncelikle profosyenel kulüplere, sonrada bizden daha iyi imkanları olan kulüplere verek onların ileride daha iyi futbolcu olmak için imkan veriyoruz. Hiçbir futbolcumuzun önünü kesip geleceğinle oynamıyoruz ve oynamayızda. Şampiyon olan U16 takımızda bir birinden yetenekli genç kardeşlerimiz var. Bu gençlerimizi önümüzdeki sezon A Takımıza takviye yaparak kendilerini ıspatlama imkanı vermiş olacağız. Başta Hüsamettin hocamız olmak üzere futbolcu kardeşlerimimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim'' dedi.


HABER: YILMAZ AKTEPE

1 yorum:

denizu9 dedi ki...

yerel futbol bu kadar da yalan haber yapmayın kardeşim özmuratla aynı gruptayız en çok gol atan takım 67 golle biziz ne yazacağınızı şaşırmıssınız ayıp.

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...