Perşembe, Mart 13, 2014

Müthiş proje, Spor İl Müdürüne sunuldu

Silivrispor Kulübü tarafından ilçedeki mimar ve mühendislerle birlikte yaklaşık üç aylık bir yoğun mesaili bir çalışmanın ürünü olan Silivri Stadı yenileme projesi tamamlanarak Spor İl Müdürlüğüne sunuldu.



20140227_112938 
Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, İkinci Başkan Süleyman Gençoğlu ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Sinan Büyükparmaksız ile birlikte İl Spor Müdürü İlhami Koç’u makamında ziyaret ederek 3 ayda büyük emekler neticesinde hazırlanan projenin sunumu yapıldı.


2 
Sinan Özkan ve Serkan Akbulut’un mimarlığını üstlendiği projenin restoratörlüğünü ise Özdemir Burak Mumcu gerçekleştirdi. 46 bin metre kare alana sahip olan Silivri Stadı’nın yerine yapılması planlanan spor kompleksi içinde olimpik standartlara uygun ve 17.000 kişi kapasiteli futbol sahası, antrenman ve ilçe takımları için 2.000 kişi kapasiteli ikinci bir futbol sahası, 3.500 metrekarelik alanda 1.000 kişilik 2 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 13.500 metrekare kapalı alana sahip spor salonu ve gençlik merkezi içinde, basketbol, voleybol, tenis, squash, badminton, minder sporları, ring sporları, kütüphane ve seminer odaları, toplantı odaları, eğitim ve seminer odaları, sağlık merkezi, fitnes, antrenman ve jimnastik salonu, tiyatro sahnesi, çok amaçlı salonlar, 6.500 metrekare alana sahip idari binada ise, lojmanlar, yönetim ofisleri, yemekhane, çamaşırhane, fitnes ve antrenman salonu, toplantı odaları, misafirhaneler, loca seyir odaları, sağlık merkezi, 31 adet dükkan binaların yer aldığı komplekste 1 adet 800 metrekarelik dükkan, 4 adet 600 metrekarelik dükkan, 26 adet 400 metrekarelik 2 katlı dükkan binalarının yer aldığı projenin sunumu yapıldı.


a10 
Yeşil alan korunarak artıyor
Konu ile ilgili bilgilendirmede bulunan Silivrispor Kulübü İkinci Başkanı Süleyman Gencoğlu; “hazırladığımız projemizi İl Müdürümüz İlhami Koç’a bizzat sunarak sunumu gerçekleştirdik. Kendisinden ve idari amirlerinden proje hakkında olumlu tepkiler aldık. Sayın Koç hazırladığımız projeyi Spor Bakanına bizzat sunacağının da bilgisini aldık. Proje kapsamında var olan yeşil alan tamamen korunuyor aksine daha da fazlalaşmış bir yeşil alanımız olmaktadır.


d 
2000 araçlık otopark
İlçemizin en büyük sorunlarından biri olan park sorununa da kökten çözüm niteliğinde olan projemiz kapsamında 2000 araçlık otoparka da kavuşmuş olacağız.



Başarı çıtamız yükselir
Yönetim kurulumuz ile birlikte değerli arkadaşlarım olan Sinan Özkan ve Serkan Akbulut’un mimarlığını üstlendiği projenin restoratörlüğünü ise Özdemir Burak Mumcu yaptığı projenin hayata geçirilmesi ile birlikte ilçemizin sportif başarı çıtasının da yükseleceğinden şüphemiz yoktur. Elimizde var olan tesislerimizle aldığımız başarılar ortadadır. Bu projenin hayata geçirilmesi ile birlikte gençlerimizin sportif başarılara ulaşması da daha kolay olacaktır.


 


Herkese teşekkür
Bizim bu projeyi hazırlamamız konusunda başta bizi teşvik eden değerli büyüğümüz İlçe Kaymakamımız Salih Keser’e, Belediye Başkanımız Sayın Özcan Işıklar’a, İlçe Spor Müdürümüz Sinan Büyükparmaksız ile birlikte tüm partilerimizin ilçe başkanlıklarına ilçe sporumuz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Biz Silivrispor ailesi olarak bu projeyi hazırladık, şimdi iş siyasilerdedir. İnanıyoruz ki ilçemizin sporunun ve gençliğinin gelişebilmesi adına bizim bu projemiz onay alır ve en kısa zamanda hayata geçirilir” dedi.


 


HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...