Cuma, Mart 14, 2014

Muhammet Ali Baydemir, Yerel Futbol Ailesine katıldı

Süper Amatör Lig ekiplerinden İFA Spor Kulübünün Medya Sorumlusu Muhammet Ali Baydemir, Yerel Futbol Sitesinin gönüllü kadrosuna katıldı.



2013 yılından itibaren İFA Spor Kulübündeki görevini sürdüren 12 Temmuz 1993 İstanbul/Bağcılar doğumlu Baydemir, aynı zamanda İstanbul Aydın Üniversitesinde eğitimini sürdürüyor.


Medya sektörüne 2011 yılında bölgesel bir haber sitesinde (İAC haber - "İmam Ali Camisi") foto muhabirliği ve editörlük ile başlayan ve bu zaman içerisinde çalıştığı bölgeye mensup amatör futbol takımlarının maçlarında yerini alarak futbol muhabirliği alanında kendisini geliştiren Muhammet Ali Baydemir, Yerel Futbol Sitesine; İFA Spor'un haricinde Küçükçekmece ve Bağcılar ilçelerinden de haber konusunda destek verecek.


Gen kardeşimize bir kez daha "aramıza hoş geldin" diyoruz ve çektiği her fotoğrafın ve yazdığı her cümlenin amatör camiaya hayırlı olmasını temenni ediyorum.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


 

10 yorum:

ENGİN YÜKSEK dedi ki...

KARDEŞİM ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.BAŞARILIYDIN ZATEN İNŞALLAH DAHA FAZLA BAŞARILI OLURSUN.TEBRİKLER :)

Servet çakır dedi ki...

Hayırlı olsun kardeşimize. bir maçımızda tanışmıştık kendisi çok yardımcı olmuştu buradan hem teşekkür hemde başarılar diliyorum.

Selim dedi ki...

Hoşgeldin kardeşim.

ali dedi ki...

Başarıları'nin devamini diliyorum.
Yerel futbol için çok büyük kazanç olmuş.
Iyi çalışmalar.

MEHTİ dedi ki...

Aferin M.Ali İfa spor' a sosyal medyada desteğin büyük oldu. Yerel futbola da katkın çok olur eminim. Başarılar

Yusuf Vatansever dedi ki...

Muhammet Ali kardeşimiz yerel futbol ailesine çok büyük kazanım olacağından eminim allah başarılarınızın devamınızı getirsin.

Barış dedi ki...

Allah başarılar versin kardeşim hayırlı olsun..

Muhammet Ali Baydemir dedi ki...

Tüm yerel futbol ailesine ve desteklerinden dolayı abilerime kardeşlerime teşeklür ederim. ( M.Ali Baydemir )

murat babur dedi ki...

Sitedeki bir çok habere nazaran okunma sayısındanda belli olduğu gibi kardeşimiz yerel futbol'da çok iyi işler yapacak. Hafta içinde okul ve part time işine koşturan . Tek tatili olan hafta sonlarını amatör futbola harcayan semtimizin vefakar gencine tekrar tebrikler.

mustafa şeren dedi ki...

Yerel futbol ailesine hayırlı olsun amatör futbola katkı sağlayacığından şüphem yok

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...