Salı, Mart 18, 2014

Kasaba kahvaltıda bir araya geldi

Silivrispor’un taraftar grubu Kasaba, Derince Belediye müsabakası öncesinde tüm üyelerine ve gönüldeşleri ve eski Kulüp Başkanı Mustafa Saral ile birlikte kahvaltıda buluştu.


 


Hafta sonu oynanan Derince Belediyespor maçı öncesinde kahvaltıda buluşarak maçta yapacakları tezahüratları çalışan Kasaba’nın kahvaltısını Mustafa Saral’da ziyaret etti. Taraftarlarla birlikte kahvaltı yapan Silivrispor eski Başkanı Mustafa Saral; “Sizlerle bu kulübü profesyonel lige taşıdık. Sizlerin emeği büyüktür. Beni bu anlamlı organizasyona davet etmeniz büyük vefa örneğidir. Sizlerle birlikte Silivrispor çok daha güzel günler görecektir” dedi.


 


Saral’a teşekkür
Silivrispor Kasaba Taraftar Grubu Dernek Başkanı İrfan Bozdağ ise yaptığı kısa açıklamasında; “Bizler bir bütünün parçalarıyız. Yağmurda çamurda kulübümüz takımını desteklemek adına var gücümüzle çalışıyoruz. Bizler artık Türkiye’nin tüm kulüplerinin taraftar gruplarınca tanınan büyük bir camiayız. Varlığımız destek amaçlıdır. Mustafa Saral’ın bizim için yaptıkları ile birlikte Saral isminin bizler için önemi büyüktür” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


 


[gallery link="file" ids="116832,116831,116830,116829,116828"]

Hiç yorum yok:

Şampiyon Bağcılar şov yaparak play-off'ta

Kadınlar 3. Futbol  Ligi 16. Grup'ta 14. hafta karşılaşmasında Bağcılarspor ile Büyükçekmece Karadeniz İdman Ocağı ile Bağcılar Belediye...